Начало КЛЮКАРНИК Ето защо дъщерята на Юксел Кадриев избяга от него и отиде при...

Ето защо дъщерята на Юксел Кадриев избяга от него и отиде при майка си

395

Юксел Кадриев загуби дъщеря си Габриела . Причината е прекалената дисциплина и строгост на новинаря, на които тийнейджърката не издържала.

От началото на лятото младото момиче е при майка си в Сърбия. Според запознати обаче Габи нямала никакво намерение да се връща обратно в България и уговаряла Бонка да остане при нея и дори да учи в съседната страна.

„Габи е много своенравно дете. Порасна в скандали между родителите си, което не й се отрази никак добре. Юксел дълго време водеше борба за нея, но когато успя да се пребори и Габи да заживее с него, видя, че никак не е лесно да възпитава момиче на тази възраст”, разказват колеги на Кадриев.

Габриела не можела да преглътне факта, че Юксел й наложи редица забрани заради изцепките, които направи през последната година. Тя беше пуснала снимка с марихуана в социалната мрежа, почти всяка вечер беше по дискотеките и наргиле баровете. Поради натоварената си работа Кадриев бе изпуснал юздите на дъщеря си, като положението бе станало почти критично. Тогава майка й Бонка реши да се намеси, но отдалеч, а днес дори поощрява желанието на Габриела да остане в Сърбия.

„Много му е тежко. Той много я обича и беше готов да се изправи пред всяка трудност. Дълги години водеше война за попечителството над нея, връзката им е много силна, но липсата на майката си оказва влияние”, шушукат из коридорите на Би Ти Ви.

Кадриев предприе крути мерки, за да отърве дъщеря си от вредните пороци, с които беше започнала.  16-годишното момиче не се посвени да разкрие страстта си към леките наркотици, по-конкретно марихуаната.

Преди година момичето започва да се събира с голяма компания, в която пушенето на трева било ежедневие. Самата тя коментира под снимките с тревата си, че това е „нещо обичайно“, а върху найлоновото пакетче със забраненото вещество е изписано на английски език: „Ще ми бъдеш ли гадже“.

От столичното школо, в което Габриела е ученичка, разкриха, че тя бързала всяко междучасие да изхвърчи от стаята, за да отпусне напрежението от уроците с една цигара. Баща й, разбира се, нямал ни най-малка представа за разгулния начин на живот на щерка си. Заради натоварения си график в работата той все по-рядко я засичал у дома, а в редките случаи, когато я сварвал вкъщи, щерка му се правела, че не го забелязва. Още през 2015-а се заговори, че Габриела карала тежък пубертет и Юксел едва се справял с настроенията й.

В същата година момичето дори направило опит да избяга от дома им и след хиляди молби от страна на Кадриев да се прибере тя съжалила за бунтарската си проява. Дъщерята на новинаря обаче знаела, че той бил гузен, защото не се справял перфектно с родителството, и често се възползвала от това, за да трупа материални облаги.

Кадриев решил да бъде твърд, като първо спрял джобните на Габриела, след това започнал да спортува с нея и дори й наложил вечерен час, но този режим никак не се харесал на момичето. Затова тя решила да опита живот извън България.