Начало КЛЮКАРНИК Пловдив дълго ще помни тази сватба-Младоженците, които събраха погледите!

Пловдив дълго ще помни тази сватба-Младоженците, които събраха погледите!

468
Сподели

Зрелищна сватба на две гуми под тепетата смая пловдивчани този уикенд! Грациозната булка Силви Ангелова, облечена в пищна бяла рокля, пристигна с мръсна газ на две гуми до олтара.

Снежнобялото було на щастливката бе понесено от лудия вятър на предстоящото семейно щастие, а за ускорението на мотора се погрижи лично нейният благоверен Радослав Ангелов.

 

Така двамата пловдивчани, които съхраняват гореща любовта си вече 13 години, избраха да пристигнат в манастир „Свети Георги“ в село Белащица, за да си кажат заветното „Да“ в деня на годишнината от своето запознанство.

Общата страст на професионалната гримьорка Силви и нейния принц Радо към моторите не оставила колебание за вида на превозното средство в сватбения ден. С огромен бял мотоциклет младоженците направиха зрелищно шоу на две гуми, пише TrafficNews.

Ослепителната Силви, която неуморно дарява звездите под тепетата с неотразим макиаж, днес се бе доверила на четката в професионалната ръка на своя софийски колега Никола Иванов. Затова булката не изпита никакви притеснения от пътуването в обятията на Радо върху мощния мотоциклет, а безупречният ѝ външен вид не пострада ни най-малко. Обута с бели сватбени кецове вместо традиционните високи токове, от нея струеше светлина и лицето ѝ бе озарено от усмивка.

Веднага след официална част последва празнично тържество в залата на хотел „Марица“, украсена величествено. Там семейството и приятелите на Силви и Радо споделиха първите часове от официалното съпружество на двойката. Сред свидетелите на първия танц бяха Алекса, Ивелина Денкова, Виолета Стойковска и Десислава Лалева, а семейство Мурад, които са близки на младоженците, се извиниха за отсъствието си поради неотложен ангажимент извън града, но не пропуснаха да станат съпричастни на лайв линия по време на партито.

Най-важните гости на Силви и Радо обаче бяха техните дъщери и шаферки – 12-годишната Роси и 3-годишната Рая. Пърхащи, досущ като феи, покрай родителите си, те направиха празника още по-съкровен, изпълвайки основния смисъл за клетвите – семеен живот в любов и разбирателство.

Силви сподели, че са чакали така дълго да дойде точният брачен ден, за да може техните две прекрасни деца да присъстват на красивото вричане.

Семейство Спасови, които също са пресни младоженци, кумуваха на двойката със солиден семеен живот зад гърба си, а фотографът Даниел Даков летеше в компанията на трима свои колеги, за да увековечи тържествения ден с кадри за семейния албум. 

 

Източник: За жената