Начало КЛЮКАРНИК Я, какъв юнак е станал! На кой прилича повече синът на Диляна...

Я, какъв юнак е станал! На кой прилича повече синът на Диляна Попова и Блатечки

465
Сподели

Диляна Попова – една от най-желаните жени у нас, разкри коя е първата и последната ѝ любов. Преди да правите прибързани заключения разкриваме, че не е някой мъж или пък синът ѝ, ами модата.

„Обичам модата от дете. Винаги съм знаела, че ще е част от живота ми. Мисля, че тя е първата и ще остане последната ми любов“, разкри известната дама за списание Булка, чиято есенна корица краси.

Впечатление правят обаче не само фотосите за изданието, на които Диляна позира с булчински рокли, но и снимките, които споделя в профила си в Instagram.

На най-новите кадри в социалната мрежа актрисата и модел е на почивка, навярно някъде по родното Черноморие, а компания ѝ прави тригодишният ѝ син Борил. Кадрите на лъчезарното момченце предизвикаха голям интерес, защото Диляна рядко показва личицето на детето си в интернет пространството. Припомняме ви, че Борил е плод на любовта между Диляна Попова и Асен Блатечки.

Актьорът така и не се раздели със съпругата си, но това не означава, че не се грижи за наследника си. Неотдавна красавицата изтъкна, че синът ѝ Борил и баща му Асен Блатечки имат силна връзка и актьорът се грижи прекрасно за детето.