Начало КЛЮКАРНИК Венета Райкова с трогателен жест за Николета и унижение към Никол Станкулова

Венета Райкова с трогателен жест за Николета и унижение към Никол Станкулова

303

Въпреки че медиите впрегнаха в люта война Николета и Венета Райкова , русокоската забрани на своите фенове да обиждат брюнетката в нейния профил, тъй като я цени.

Псевдоборбата между двете започна още през 2013 година, когато се появи „Поверително от NL” по ТВ7, високият рейтинг на което наложи спирането на дългогодишното „Горещо“ по Нова тв и оставането на Венета без работа.

Тогава двете си разменяха хапливи реплики чрез статуси във Фейсбук, но тогава решенията реално са взимали ръководните кадри, а не двете колежки.

Сега през 2017 г. „Папараци“ по bTV слага за свой водещ Райкова, а предишното лице на таблоида – Лозанова, поема по друг път.

По-интересен факт е, че „началник“ на русокоската ще бъде нейно бивше гадже – Иван Христов, пише Lovestyle. Двамата никога не са признавали открито, че са имали връзка, но в книгата си „Триумфът на кучките“ Венета загатва за това.

Уж в творбата й всичко е художествена измислица, но не е никак трудно да се разпознае кои личности стоят зад героите й. Нейният прототип е Виктория, звезда на вечерно предаване. „Не бяха опосуми, а страшно готини хора. Особено единият. През далечната 2002-ра се беше поцелувала с него и можеха да стигнат и по-далеч, ако той не се беше събрал след раздяла с кошмарната си жена.

А Виктория не искаше да се замесва с женени! Иначе й беше жал за него заради жената, която трябваше да търпи дълги години в къщата си. Добре че най-накрая се разведе, след като се влюби във водещата на едно от предаванията си! Новата водеща и жена в живота му беше най-доброто, което можеше да му се случи.

Създаваше му семеен уют, готвеше и постоянно качваше снимките от маджите във фейсбук! Докато бившата се хвалеше през годините, че готварската й фурна още седи с етикета от магазина“, гласи откъс от „Триумфът на кучките“. През годините Венета води война и с друга своя колежка – Албена Вулева.

Двете дори си позволиха да си съскат открито в ефир от времето, когато Райкова водеше „Голямата уста“ преди три години, а Албена участваше във „ВИП Брадър“. Горещата журналистка размахваше трудовата си книжка в знак на доказателство, че не е била чистачка в „Евроком“, както обяви майката на Вулева.

Най-новата война е между Венета и синоптичката Никол Станкулова. Повод за това бе статусът на блондинката, цитат от книгата й „Вендета“: „Той е шеф на телевизията, нарекла съм го Чужденеца. Вика си от време на време синоптичката с буклите за секс. Иначе той е женен, а тя си има сериозно гадже, син на милионер.

На синоптичката не й пречи и докато е с предишното си гадже, естествено пак син на милионер, да прави секс и с продуцент от телевизията“. Мнозина разпознаха, че „синоптичката с буклите“ е именно Никол, която има връзка със сина на милионера Цеко Минев – Тодор.

 

Източник: За жената