Начало КЛЮКАРНИК Има ЗЛАТНО СЪРЦЕ: Това е единствената зодия, която умее да прощава почти...

Има ЗЛАТНО СЪРЦЕ: Това е единствената зодия, която умее да прощава почти всичко …

417

Почти невъзможно е човек да прощава всичко, защото всеки си има определени принципи, към които се придържа. Да прощаваш е човешко, но никой не е казал, че е лесно.

Учиш се цял живот да не реагираш остро, да разбираш другите гледни точки и че ти не си безгрешен. Но има един знак в хороскопа, който умее да прощава почти всичко:

Лъв

Лъвовете са великодушни и разумни. Те притежават нетипични за всички останали зодия вътрешна сила и спокойствие, които им дават особен блясък в очите. Те избират внимателно хората, до които се държат и това е ключът за тяхната склонност да прощават. Лъвовете не допускат случайни хора в живота си. Когато човек влезе в техния живот, това означава, че той е сигурен и може да му се има доверие, почти без никакви условности.

Когато обаче се случи някой да предаде Лъва, в началото той реагира като статуя и не изразява никакви емоции. Това е и тяхното наказание – дългото мълчание. Ако предателството, каквото и да е то, се случи в семейството, на Лъвовете трябва много повече време, за да простят. Но те са готови на всичко за семейството и знаят, че трябва да направят компромис, за да продължи щастието у дома.

Когато представителите на тази зодия са предадени от близък приятел, те прощават, но никога нямат вяра отново, както са имали преди. Вадят своите заключения, но не показват особена промяна в поведението, но винаги си имат едно ум и никога не приемат човека отново като техен близък приятел.

Лъвовете са зодия, която може да прости всичко на правилните хора. Те имат златни сърца и достатъчно смелост, за да се доверят отново.

 

Източник: За жената