Начало КЛЮКАРНИК Истината излезе наяве! Ето причината Николета Лозанова да напусне „Папараци“

Истината излезе наяве! Ето причината Николета Лозанова да напусне „Папараци“

592

Репортер на „ШОУ“ научи защо Николета Лозанова напусна предаването си „Папараци“ и какво следва оттук нататък. Оказа се, че наистина е водила преговори с продуцентите на „ВИП брадър“, но няма да участва в звездния формат.

Ще се включи на малко по-късен етап в „Биг брадър ол старс“, който ще стартира към средата на ноември.

Наши източници ни докладваха, че Николета е склонила срещу скромната сума от 500 000 лева. Това я превръща в най-скъпоплатената звезда във формата до момента. Дори Парис Хилтън е взела за престоя си доста по-малка сума.
Скандалната моделка Николета Лозанова ще се включи във втората част на формата, който е за звезди, които вече са имали изява в този или друг риалити формат.

Преди години Николета бе част от „Къртицата“ по ТВ7, което я прави реален участник в събирателния формат на Нико Тупарев и Радо Тушев.
Те от години се опитват да я примамят да се включи, тъй като е звездата, която предизвиква скандал дори с усмивката си. В крайна сметка са се договорили да влезе и да вдигне рейтинга за две седмици. Очаква се с нея Къщата да прекрачат фолкпевците Емануела и Константин, рапъра DEE, Катя Близнакова и т.н.
Николета поискала пълния списък с участници, като условието й е одобрението на всеки от тях да минава и през нея. Така тя възнамерявала да си направи армия от другари, за да избегне злобни подмятания от страна на нежелани „интелектуалци“. Вече бившият продуцент на Николета – Иван Христов, излезе с официално становище за действията на плеймейтката. „Би Ти Ви и ние от „Междинна станция“ смятаме, че раздялата ни с Николета Лозанова е най-доброто за предаването „Папараци“, категоричен е той.
Заяви още, че решението за напускането на Николета е взаимно – взето от нея и от продуцентите. „Бях изненадан, че Николета Лозанова публикува информацията във Фейсбук профила си, тъй като нашата уговорка беше това да бъде официално оповестено от нас, а не да бъде пускано своеволно, без наше знание и в нарушение на договора ни с нея“, обясни той.
Иван и Андрей глобяват плеймейтката Що се касае до евентуалното й участие във „ВИП брадър“, Иван казва: „Дали ще влезе във „ВИП брадър“, не знам.
Това си е нейна работа. Има много сериозна неустойка, която тя ще трябва да плати, в случай че го направи. И в случай че Би Ти Ви предявят иск“. Явно обаче Николета е пресметнала добре нещата си и космическият й хонорар ще покрие въпросната неустойка към бившите й работодатели. А на нейно място ще седне Венета Райкова, която преди години бе детронирана именно от Лозанова.

 

Източник: За жената