Начало КЛЮКАРНИК Новата любов на Емилия, известен с прозвището „Черният принц“

Новата любов на Емилия, известен с прозвището „Черният принц“

375

Най-актуалната клюка свързва фолк певицата с Румен Дахлев, разследван от ГДБОП за трафик на дрога

 

След като вече окончателно прекрати отношенията си с Коко Динев и отново се котира на пазара, фолк певицата Емилия е забила един от най-актуалните наркобосове в родния ъндърграунд. Горещата клюка сочи, че пайнерката се навърта около небезизвестния Румен Дахлев, разследван от ГДБОП за трафик на дрога.

Дахлев, популярен в подземните среди като Черния принц, е бивше гадже на друга една фолк певица – Лия.

Навремето именно благодарение на неговото финансово благодетелство Лия успя да пробие на чалга пазара, пише „Галерия“.

С Емилия се познават отдавна, като според запознати изпълнителката е имала отношения сРумен Дахлев още докато е била с Коко Динев. Дали бизнесменът е бил наясно с паралелната връзка на жена си, засега остава загадка.

След раздялата на Емилия с Динев, отношенията й с наркобоса са се задълбочили. А заедно с това стандартът й на живот рязко се повишил.

Освен че изглежда подмладена, изпълнителката била засипвана със скъпи подаръци от Дахлев. Според клюката любовникът й дори я зарадвал с чисто нов автомобил, с който засега Емилияпредпочела да не се показва, за да не дразни Коко.

Самият Дахлев разполага с автопарк за над половин милион лева. В родния си град Поморие е собственик на луксозна кооперация, а в столицата държи няколко апартамента.

 

Кой е той?

Румен Дахлев е тайният наркобос Номер 1 на България. Името му не се среща толкова често в крими хрониките като това на Маджо или Маргините, но източници от родния ъндърграунд го класират като много по-голяма клечка от тях.

В момента си партнира с крупния наркотрафикант от Хасково Димитър Начев-Сачмата, а преди това името му се свързва с големите играчи Михаил Младжов и Мето Илиянски. От известно време насам тече проверка на ГДБОП срещу него за търговия с хероин и кокаин.

 

Източник: За жената