Начало КЛЮКАРНИК Кали проговори за сина си-Ето истината, защо е арестуван

Кали проговори за сина си-Ето истината, защо е арестуван

410
Сподели

„Георги има приятел Влади, който е пълнолетен. Моят син е бил с придружител на 18 години, с тази разлика, че придружителят не му е бил роднина.“.

Това заяви певицата Кали по повод глобата, наложена заради сина ѝ, защото е бил навън без придружител след 22 часа. “Става въпрос за 4-ма младежи в един автомобил.

 

На светофар на зелен сигнал, вместо да завие, шофьорът продължава направо. Млад шофьор извършва нарушение и аз бих се объркала.

Полицаите ги спират и проверяват документите“, разказва още певицата и пояснява. „Арестуван проверен и задържан от полицията за 24 часа. Две момчета по 17 години и месеца и 2 на по 18 години“, каза още Кали в ефира на bTV.

От своя страна психологът Христо Монов, поясни, че когато през 2009 г е приет закона за защитата на детето е решено, че не трябва да има такъв документ, защото ще стане голямо объркване.

„Аз съм, гражданин на тази страна с позиция по всяко нещо. Не може да глобяваш детето ми 6 месеца преди навършване на пълнолетие, а да оставяш деца 14-15 годишни на морето са дрогирани и пияни“, каза още певицата. Извикали са майка ми, която носи отговорност за него и бабата на другото дете и са му съставили акт.

Взели са книжката на другото момче, която не е издадена в България и служи като лична карта, като дебитна карта. Да изземат документ, който не е съставен в нашата страната. Те сякаш имат някакъв норматив за съставени актове.

Аз няма да си платя глобата и ще обжалвам, защото се чувствам дискриминирана“, недоволства още певицата. Тя показа и съставения акт, като поясни, че не се четат думите на полицая, а само на провинилия се.

„Защо органите още не са се самосезирали. Аз ще го кажа съвсем направо. Случаят Сузанита. Защо да не сме морална полиция“, коментира от своя страна експертът.

 

Източник: За жената