Начало КЛЮКАРНИК Принц Джордж без Кейт и Уилям на първия учебен ден! Ето защо...

Принц Джордж без Кейт и Уилям на първия учебен ден! Ето защо родителите ще пропуснат този паметен ден!

299

Кейт и Уилям може и да не изпратят сина си принц Джордж на училище, при първия му учебен ден. Придворни на принцесата заявиха, че тя се чувства толкова зле, че е невъзможно да присъства.

 

А съпругът й така се тревожи за нея, че го е страх да я оставя сама, по време на сутрешните й неразположения.

 

Кейт и Уилям обявиха, че очакват трето дете преди два дни, но стресът и проблемите след новината се оказаха сериозно препятствие за изпълнение на задълженията им. Катрин отново отмени официалните си ангажименти заради сутрешното си гадене. А Уилям направо трепери за нея, тъй като съпругата му преживява по-зле от всякога случващото се.

„Този път е по-лошо дори от първите два. Тя постоянно страда от прилошавания. Случва й се буквално минути след като е напуснала банята, да тича обратно там“, разкриват близки до херцогинята .

Освен това Кейт се чувства толкова отпаднала, че й е трудно да стои на крака. Поради което е невъзможно да присъства на първия учебен ден на принц Джордж. Както е известно, малчуганът тези дни тръгва на училище, а родителите му трябваше да го изпратят до училищния праг. За съжаление на принца, бъдещото му братче или сестричка създава такива проблеми на майка му, че е невъзможно да го придружи в първия учебен ден. Уилям също се тревожи твърде много за съпругата си. „Тя е доста изтощена. Постоянно й прилошава — тревожа се за нея“, споделя той.

Катрин дори бе приета в болница, а близките й се грижат за малките Джордж и Шарлот. Докато не се възстанови, принцесата няма никакво намерение да се появява пред обществото. А междувременно синът й ще прекрачи училищния праг без нея. И дори може би без принц Уилям.

 

Източник: За жената