Начало КЛЮКАРНИК Синоптичката Натали Трифонова показа най- накрая бъдещия си мъж! Вижте колко са...

Синоптичката Натали Трифонова показа най- накрая бъдещия си мъж! Вижте колко са сладки само (снимка)

650

Синоптичката на Нова телевизия Натали Трифонова най-накрай показа мъжа си. Изкусителката, за която тръгна слух, че ще се омъжва за футболиста на Левски Антонио Аниете, определено има вкус и си е избрала за съпруг много привлекателен жребец.

 

Очаква се всеки момент 25-годишната русокоска, която пикантната клюка спрягаше в авантюра с най-известния ерген в страната – Слави Трифонов, да се омъжи.

 

Информацията засега е, че мястото на церемонията ще бъде Царево. През лятото в морското селище сключиха църковен брак актрисата Луиза Григорова и режисьора Мартин Макариев.

От няколко дни бъдещото семейство е на кратка почивка в Черна гора. Двамата са отседнали в Будва, живописен град на Адриатическото крайбрежие, от където синотпичката редовно осведомява своите приятели в социалните мрежи какви места посещава, каква храна приема и прочие подробности от ежедневието й там.

Последните й две снимки обаче предизвикаха интереса на почитателите на Натали. На тях тя е в компанията на своя бъдещ съпруг, на чието рамо нежно е положила глава. Момчето е повече от симпатично и бе одобрено от приятелите на Трифонова.

 

Източник: За жената