Начало ВКУСНО Какви бисквитки донесе колежката в офиса не спряхме да ядем всички, а...

Какви бисквитки донесе колежката в офиса не спряхме да ядем всички, а като ми каза, че се приготвят от 3 съставки паднах от стола

530

Не знам за вас, но аз обожавам да ям домашно приготвени бисквити и след като разбрах за тази рецепта от колежката, тези ми станаха любимите.

Аз съм много мързелива и е малко вероятно да стана от дивана, особено вечер, когато искам да се поглезя с подобни лакомства.

Но когато научих за тази рецепта, аз веднага изтичах до магазина, тъй като у дома не разполагах с всички необходими съставки! Всичко, което ви трябва за приготвянето на тези бисквити, се състои в 3 съставки!

Пригответе си брашно, захар и масло !

 

Нужни продукти:

3/4 чаша краве масло на стайна температура

1/2 чаша захар

2 и 1/4 чаши брашно

Захар за поръсване (1/2 чаша)

 

Приготвяне:

Разбийте маслото и захарта със средна скорост. Добавете брашното и разбийте сместа до образуването на трохи (Можете също така да направите тази стъпка на ръка).

Изсипете сместа от тесто върху чиста повърхност и продължете да работите само с ръце.

Повторете тази стъпка, докато се образува тесто. Навийте тестото на дълго руло. Поръсете със захар, след това го прехвърлете върху фолио и го оставете в хладилника или фризера за 30 минути.

Нарежете тестото на отделни парчета с дебелина 1 см.

Загрейте фурната до 180 градуса и печете в продължение на 20 минути, докато бисквитите станат златисто кафяви.

Много интернет потребители са просто възхитени от тези бисквити! Някои от тях посочват, че са необходими около 30 минути за охлаждане, но това не е съвсем правилно. Готови са само за 3 минути!

 

Източник: За жената