Начало КЛЮКАРНИК Най- известната двойка в момента се отказа дни преди влизането си в...

Най- известната двойка в момента се отказа дни преди влизането си в къщата на ВИП Брадър (снимка)

164

Дни преди да стартира „ ВИП Брадър ”, двама от смятаните за най-интригуащи участници – певицата Мариана Попова и актьора Веселин Плачков , отказаха да влязат в Къщата, узнаHotArena.

В последния момент те се отметнали от първоначалната си уговорка с продуцентите и обявили, че няма да участват. Според запознати, причината е в орязването на предварително договорения хонорар.

 

Двойката се разбрала да получи общо 150 000 лева, но започнали пазарлъци и продуцентите в крайна сметка предложили двойно по-малко – 80 бона. Причината е визвънредно възникналите разходи покрай влизането на Ниолета Лозанова. Нейната поява окастрило бюджета за останалите знаменитости и сумите били предоговорени, съобщи „Уикенд“.

Списъкът с участниците вече е напълно ясен, като е възможно да бъдат коригирани едно или две имена в последния момент, както се е слувало до сега. В неделя вечер прага на ВИП-къщата ще прекрачат чалга ветеранката Сашка Васева, танцьора Алфредо Торес, плеймейтките Джулиана Гани и Маги Бадер, автомобилния пилот Илия Царски, певицата Дебора, с която той имаше мимолетна авантюра, диетоложката-измамница Енджи Касабие, шеф Петров, футболистът Даниел Златков, популярен като „пернишкия Роналдо”, светския журналист и коментатор при Гала Антон Стефанов, дизайнерката Мегз, бившите годеници Алекс Богданска и Даниел Петканов, които се разделиха с чутовен скандал.

Със сигурност ще участва и една от големите звезди на българската естрада. „Уикенд” научи, че шоуто води паралелни преговори с три легенди на поп музиката – Маргарита Хранова, Ева от „Тоника” и Нели Рангелова. Хранова има подписан договор, но може би няма да участва. На нейно място е възможно да влезе бургаската легенда Ева от „Тоника”. Вдовицата на Гого се съгласила не само заради хонорара, но и за да рекламира предстоящия си мегаконцерт в зала „Арена Армеец”, насрочен за догодина. Бюджетът за участващите звезди е наистина колосален – близо 2 милиона лева ще бъдат платени на знаменитостите за двумесечния им престой.

 

Водещите ще са трима – до Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева застава Миглена Ангелова, която ще бъде нещо като „специален пратеник” в Къщата. Това се прави за първи път в историята на шоуто – водещия ще влиза при участниците, за да ги провокира и да им възлага определени мисии.

 

Източник: За жената