Начало ВЕСТИ Това бебе е отглеждано в клетка за птици. Когато го освободиха, се...

Това бебе е отглеждано в клетка за птици. Когато го освободиха, се случи нещо невероятно!

351

Животните заслужават уважение и любов, без значение какъв вид. Кучета и котки не са единствените, които се нуждаят от малко любов.

Ето защо е толкова сърцераздирателно, когато животните се отглеждат в клетки, като това малко бебе орангутан наскоро намерено в Кетапанг, Индонезия.

Но благодарение на героичните усилия на една невероятна организация, малкият Баду се ще се справи!

Когато хора от международната Animal Rescue организация намерили бебето Баду, той бил в лошо състояние. Затворен в птича клетка и хранен само с кондензирано мляко за една година, той дори не можел да си отвори устата.

Малкото пространство и недохранването почти му коствали живота, след като бил намерен, той веднага бил прехвърлен към най-близкия спасителен център. Дори и тогава лекарите се опасявали, че все още може да са е твърде късно.

Баду дори не можел да вдигне главата си от болничното легло, камо ли да се движи. Но лекарите знаели, че просто му е необходимо време да  върне силата си, ако се грижат за него както трябва.

Сега той може да отвори устата си и дори да седи съвсем сам! Всичко благодарение на прекрасните хора от международната организация Animal Rescue.

Виждали ли сте някога такова сладко малко животно? Споделете с нас в коментарите!

 

Източник: За жената