Начало КЛЮКАРНИК Големи проблеми с третата бременност на Кейт Мидълтън – Страда от хиперемезис...

Големи проблеми с третата бременност на Кейт Мидълтън – Страда от хиперемезис гравидарум в най-тежка степен

483

Третата бременност на херцогинята на Кеймбридж може да се превърне в огромна трагедия. Кейт Мидълтън страда от усложнение, което може да се окаже фатално за живота й, пише „Дейли мейл”.

В началото на месец септември от Бъкингамския дворец разпространиха радостната вест, че кралското семейство ще се увеличи с още един член.

Оттам отбелязват, че дукесата отново страда от хиперемезис гравидарум (тежкото и ненамаляващо гадене и повръщане по време на бременността), което й пречи да изпълнява част от ангажиментите си. Обикновено хиперемезис гравидарум не е опасен за организма, но при херцогинята на Кеймбридж той е в най-тежката му степен.

Заради повръщането, което може да се повтори до 25 пъти на ден, Кейт няма да е в състояние да приема храна и течности. Теглото й катастрофално ще се понижи, което ще доведе до нарушение на метаболизма и промени в състава на кръвта. Организмът й ще се интоксикира, а това може да доведе до смърт на майката или бебето. За усложнението, от което страда бременната херцогиня, лек няма. За да може Кейт да преживее бременността, тя трябва да бъде хоспитализирана. В болницата лекарите ще я хранят вътрешно и ще следят изкъсо за състоянието й.

 

Източник: За жената