Начало КЛЮКАРНИК Новата любов на Любо Ганев направи истински фурор в интернет със снимките...

Новата любов на Любо Ганев направи истински фурор в интернет със снимките си от плажа (снимки)

529
Сподели

Волейболната легенда Любо Ганев май си е хванал нова любовница, гласи най-горещата мълва в спортните среди. 51-годишният гигант има вземане-даване с една от най-одумваните сексбомби в Перник.

Става дума за 37-годишната силиконка Аниела Милушева, която обича да скандализира със свои снимки по монокини от морето.

Тунингованата перничанка уж минава за бизнес дама, но освен това се оказва протеже на Ганев. Точно 210-сантиметровият мачо й помогнал да започне търговия със спортни стоки. Твърди се, че за пред хората имат само делови отношения, понеже Любо от около година си има гадже – 32-годишното миньонче Кремена Русева.

На Любо обаче му са слаби ангелите и в един момент партньорството му със знойната Аниела стигнало чак до леглото, разправят близки до волейболното величие. Един вид като отплата на цицорестата силиконка за финансовия гръб на Ганев, който обикновено искал повече свобода в кревата. За секс терминатора от Русе се знае, че е отявлен фен на аналната любов.

На самата Аниела Милушева й се носи славата на жена с по-свободен морал, макар да има малък син, твърди столичен седмичник. Винаги на плаж се пече по цици под претекст, че не иска разлика в тена, издавят нейни приятелки. Покрай шезлонга й обаче мъжете точат лиги, а сърдити съпруги вдигат семейни скандали. За Анито се знае, че освен силиконов бюст има пластични операции и на лицето. Сочните си форми обича да вее по луксозни курортни комплекси в България, Гърция и Италия.

Кога успя да се опаричи толкова перничанката, чудят се от доста време нейни съграждани. Някои подозират, че истинският бизнес на лачената брюнетка всъщност не е да продава анцузи и маратонки, а любов. Говори се, че перничанката ежедневно получавала десетки съобщения и запитвания какви са секс тарифите й. Милушева обаче се кълне, че не се продава и доходите й са изцяло от магазина за спортни дрехи.

Сега пък се говори за половата шпага на волейбола Любо Ганев, който обаче има връзка с Кремена Русева. Отначало двамата криеха романса си, но тази пролет се показаха от ваканция във Венеция. Ортаци на Любо твърдят, че двойката няма дългосрочни планове като брак и деца.