Начало КЛЮКАРНИК Теди Велинова скри шапката на всички с тялото, което извади едва 6...

Теди Велинова скри шапката на всички с тялото, което извади едва 6 месеца след раждането, мъжете полудяха, а жените завидяха (снимки)

569

Само половин година след раждането на второто си дете, топмоделът Теди Велинова демонстрира стройна талия и сексапил, с каквито не могат да се похвалят дори древногръцките богини.

От началото на седмицата Велинова отмаря с половинката си д-р Ангел Енчев на едно от райските кътчета на съседна Гърция – Миконос. Островът в Егейско море е любима дестинация на ВИП-двойката и по дългогодишна семейна традиция те отскачат до там поне два пъти годишно.

В края на май пак бяха на Миконос, за да полеят рождения ден на пластичния хирург на звездите.

И докато тогава палуваха с приятелско семейство, сега явно са се усамотили само двамата, тъй като други хора не се виждат на снимките, които споделят в профилите си в социалните мрежи.

Женствените и изваяни форми на Теди Велинова обаче няма как да оставят равнодушен нито един мъж. Майката на две деца – баткото Филип и сестричката му София, се е справила с малките несъвършенство по тялото й, които до скоро са издавали последната й бременност, и вече може да се похвали с фигура на богиня.

Ваканцията на звездната двойка в Миконос е съпътствана от много забавления, включително и подводно гмуркане. По-голяма част от времето си влюбените прекарват край басейна, на плажа или из местните рибни ресторанти.