Начало ВЕСТИ Цялото семейство на Слави Трифонов е много притеснено за него. Ето какво...

Цялото семейство на Слави Трифонов е много притеснено за него. Ето какво се случва с лечението на шоумен номер 1

520

Кралят на тв чалгата Слави Трифонов остава куц, притеснени са близки до водещия. Дългия е преминал успешно лечението на крака си, но въпреки това цял живот ще накуцва.

През последните няколко месеца шоуменът се оттегли от предаването си и се зае да обърне внимание на здравето си, нещо, което бе оставил на заден план. Докторите обаче го посъветвали, че ако не вземе мерки, и то сериозни и своевременни, рискува да остане инвалид.

По всичко личи, че Трифонов се е стреснал от думите на медиците и реши да се оттегли за дълго лечение. Месеци наред той се подлага на всякакви процедури и операции, за да се възстанови от тежката травма, която преживя преди години. Едно подхлъзване в банята му коства години наред болка и проблеми с единия крак. Редица публикации го оставиха в инвалидна количка и прогнозираха страшни неща за шоумена.

Според докторите обаче всичко вървяло много добре и Трифонов съвсем скоро ще се възстанови, доколкото е възможно в неговото състояние.

„Направили са всичко възможно, за да се възстанови напълно кракът му, но това е невъзможно. Колкото и да опитват, единият крайник на Слави ще остане по-къс от другия, ще накуцва, но това няма да му пречи да води нормален начин на живот. Той премина през много тежък период.

Рейтингът на шоуто пада, нещата се променят, има проблеми с телевизията, отделно референдумът, с който се беше заел, и всичко това му коства голяма умора и напрежение. Това се отрази на здравето му и ето резултата. Добре е, че послуша лекарите и се подложи на операция . След нея – неизбежно и на дълга почивка, както и на рехабилитация, но поне успя да спаси крака си. Не ми се мисли, ако се беше стигнало до нещо по-сериозно“, споделя един от най-доверените хора на Трифонов.

Слави в момента продължавал да се лекува и спазвал стриктно препоръките на докторите. Вече се движел много по-уверено въпреки накуцването. Още не можел да свикне, че често ще му се налага да ползва бастун, но негови приятели се майтапели, че така изглеждал като италиански мафиот.

„Опитваме се да му повдигаме настроението. Майка му и сестра му бяха извънредно притеснени за него, а когато той се лекуваше най-интензивно и в най-тежките моменти, излизаха писания по медиите, които ги разстройваха. Той отдавна е свикнал с тези неща, но близките му не са и постоянно му звъняха притеснени. Слави е от хората, които не споделят болката си и не се оплакват публично“, допълват запознати.

Според нашите източници Дългия съвсем скоро ще се върне и на екран. Той вече ходел до офиса, за да наглежда работата по предаването за новия телевизионен сезон, и се очаквало съвсем скоро отново да се върне на малкия екран.

„Тази почивка му се отрази много добре. Отдавна не се беше откъсвал от работата и това го е заредило с нови сили. Поставил си е за цел още септември месец да се върне на работа“, допълват близки до Трифонов.