Начало КЛЮКАРНИК Драстична промяна за овните, водолеите потъват в нова страст. Хороскоп за 3...

Драстична промяна за овните, водолеите потъват в нова страст. Хороскоп за 3 месеца на 2017-завършващият цикъл

445

Ние сме в последното тримесечие на годината, а завършващите цикли винаги носят интересна енергия с тях. Как изглежда вашият любовен живот за остатъка от 2017 г.?

 

Ето какво ви очаква според зодиакалния знак!

Овен

Това ще бъде добро време за вас.

Вие сте имали значителен опит в любовта (предимно лош) и те са ви подготвили за това, което ви очаква в бъдеще. Вие се отегчавате и търсите драстична промяна в живота си и точно това можете да очаквате през останалата част от 2017 г. Вашият романтичен живот ще се промени драматично, но не се притеснявайте, ще справите. Телец

Крайният ви цикъл от 2017 г. ще бъде изпълнен с много сексуални изживявания. Ще имате много активен сексуален живот с партньора си. Ако сте жена, това е добро време за забременяване. Освен сексуалния ви живот, това е времето на годината, когато осъзнавате вашите нужди за стабилност и отдаденост. Искате да бъдете в сериозни, ангажирани отношения.

Близнаци

Вие сте абсолютният перфекционист, когато става дума за любов. Вие ще поставите високи стандарти този път, защото просто отказвате да се примирите с нещо по-малко от истинска любов. Вие бяхте много търпеливи цялата година, защото чувствахте, че никога няма да намерите този специален човек, който да ви пасва. Ще бъдете принудени да излезете извън зоната си на комфорт, защото сте уморени от типичната тълпа. Ще трябва да изследвате дълбоките води, за да откриете съвършената любов, която търсите.

Рак

Крайният цикъл на 2017 г. ще бъде много интересен за Вас. Вие ще бъдете в най-добрата си физическа форма от доста дълго време. Ще получите много доверие от хората и това ще направи чудеса за вашия любовен живот. Чувствате се по-добре със себе си, когато флиртувате с хора, към които сте привлечени. На свой ред, повече хора ще бъдат привлечени от вас заради новото усещане за увереност и стабилност. Ще търсите изключително само взаимоотношения, в които можете да вземете нещата на сериозно. Вие не искате да губите време с небрежни запознанства. Искате истински ангажимент и отдаденост във вашите взаимоотношения.

Лъв

Ще бъдете абсолютно безстрашни и приключенски настроени в края на своя цикъл от 2017 г. Вие просто трябва да излезете извън зоната на комфорт, защото се нуждаете от нови неща, които да ви вълнуват. Вече не се страхувате от отхвърляния и сте готови да бъдете отворени за повече хора, когато става въпрос за взаимоотношения. Също така, ще отделите това време, за да се съсредоточите върху себе си, за да постигнете всичките си мечти и цели.

Дева

Отваряте се към изцяло нова среда, защото се интересувате от нов тип взаимоотношения. “Стените” около вас ще се сринат и ще останете по-малко „охранявани“, но сте готови да поемате този риск за любовта.

Везни

Темата ви за този цикъл: Да се ​​движим напред. Ще трябва да оставите миналото си. Отначало ще се колебаете, но скоро ще разберете, че може би е най-добре да се преминете към нови и по-добри неща в любовта и в живота. Старите ви отношения все още ще заемат специално място в сърцето ви, но вие се движите напред и не гледате назад.

Скорпион

Вие ще играете на игрището много този крайния цикъл. Независимо дали откриете успех или не, то е изцяло във въздуха. Просто трябва да поддържате въздух на увереност и да сте сигурни, че не се страхувате да се наранявате от време на време. Вашата любовна история е там, която ви очаква, за да я намерите.

Стрелец

Вие ще бъдете много изкушени да възобновите пламъка на една стара любовна афера в този цикъл, но това ще ви донесе силна мъка. Уверете се, че се съпротивлявате на това изкушение и държите очите си отворени за бъдещето. Най-добрите неща са пред вас, не зад вас.

Козирог

Любовта няма да бъде приоритет за вас в този цикъл. Може да дойде и може да се случи, но наистина не ви интересува толкова много. Сега ще се съсредоточите върху себе си. Вашата кариера и лични цели винаги ще са на първо място и вашият любовен живот може просто да се задържи на второ място.

Водолей

Обикновено сте много спокоен и отпуснат човек, но в този цикъл на приключване, вие ще се окажете дълбоко потънали в страстта. Вие ще се отворите емоционално към великите неща и това може да ви нарани, но вие сте готови да поемате този риск.

Риби

Подгответе себе си за много емоционален цикъл. Ще бъдете хванати между много ритми и кратки романи. Те всички ще означават велики неща за вас, но те просто няма да бъдат истински. Ще трябва да бъдете силни и търпеливи, ако сте готови да се впуснете в любовта.

 

Източник: За жената