Начало КЛЮКАРНИК Първи снимки на Мария без грим рано сутрин

Първи снимки на Мария без грим рано сутрин

483

При Гала традиционно и тази година се напълни с коментатори на “ ВИП Брадър „. Маги Желязкова, Иво Танев и Зейнеб решиха да нищят характерите на новите участници във формата.

 

Междувременно от „На кафе“ предадоха няколко минути на живо от Къщата, където Енджи и Мария си говореха и подреждаха багажа си.

 

Певицата бе без капка грим, а според Гала даже и така изглежда добре. Първи в устите на коментаторите попаднаха Александра Богданска и Даниел Петканов. Според Маги Желязкова ни очаква интересна развръзка, а може би и завръзка. „Интересно е дали напрежението между тях ще ескалира и какво ще си кажат в очите, когато имат време да обсъдят случилото се“, каза тя.

„Сашка е много земен човек, тя е много интелигентна жена, бях с нея в „Черешката на тортата“ и съм очарована“ призна Желязкова и получи подкрепа от всички коментатори в студиото. Мегз и тук събра само негативи. „Не мога да кажа една добра дума за нея, а много ми се иска. Може би в предаването ще се покаже като миловидна и наивна“, поде Зейнеб, но веднага бе скастрена от Гала, че е необходимо всички да дадат шанс на дизайнерката. „Аз пък на Алфредо бих му разбирала дори повече отколкото на тази. Дори и на брадъра ще му е трудно да разговаря с дизайнерката“, без да се интересува изстреля Желязкова. Тото от „СкандаУ“ е направил страхотно впечатление на всички в студиото. От екипа на гала обаче сигнализираха за противоречие.

„Във визитката си той казва, че мрази чалгата, а групата му има песен с Алисия. Защо“, зачудиха се в студиото. „Абе, хубав мъж е, ще видим какво ще покаже, но ще стигне далеч“, повтори няколко пъти Иво Танев. Енджи Касабие хареса много на всички коментатори. „Тя има еклектиката на абсолютния красив приказен ориент, заедно с модерното. Тя ще бъде много интересен персонаж“, заяви Зейнеб. „Каквато и да е. тя носи класата в себе си. Единствената в Къщата“, заяви Желязкова.

 

Източник: За жената