Начало КЛЮКАРНИК Вижте приятелката на Тото, с която е от години, къде му е...

Вижте приятелката на Тото, с която е от години, къде му е акъла на това момче, че се закача с Алекс Богданска (снимки)

876

Тото от СкандаУ от години е сериозно обвързан с Яна, а му текат лигите по Алекс Богданска!

 

Ако приемем, че навремето Даниел Петкано в е постъпил зле с нея, след като тя му сложи рога с богаташа Макс, то днес как да обясним действията й. Както зрителите видяха, Александра Богданска бързо откри нов обект на желанието си в Къщата.

И това е младият и красив Тото от СкандаУ.

Йонислав Йотов, както е истинското му име, успя да развълнува манекенката. Дотам, че тя буквално се залепи за него като гербова марка.

През цялото време тя галеше Тото от СкандаУ по ръката и преплиташе пръстите си с неговите. А той очевидно нямаше нищо против. Дотук добре. Само дето Йонислав Йотов не отговори директно на въпроса на Алекс има ли си гадже. А смотолеви нещо под носа си.Да, мисията на Големия брат е съквартирантите да се разделят по двойки и да се държат за ръце до второ нареждане. Никоя друга от двойките обаче не показа такова самоотвержено, нежно и изгарящо докосване. Като това, което видяхме от страна на Богданска.

Е, оказа се, че Тото не само има гадже, но и двамата живеят заедно от няколко години. Става дума за хубавата перничанка Яна – мацка със сини очи и светло кестенява коса, чиито снимки с него заливат профилите им в мрежата.

На един от фотосите Яна съвсем директно показва и пръстен с диамант, който твърде много прилича на годежен. На следваща от снимките пък виждаме как тя и тото се нанасят в общото си жилище преди около три години.

“И какво сега?! Шавливата Алекс Богданска и тази ли връзка ще разбие, че нейната не й стигна. Но хайде, да оставим и Яна настрани. Какво ще обясни тя на гаджето си Макс обаче?! Нали уж заради любовта си към него изневери на Даниел Петканов и го направи лопатар”, коментират потребители по форумите.

 

Източник: За жената