Начало КЛЮКАРНИК Зрители на бунт срещу ВИП Брадър-Сочат грозна версия за влизането на близначките,...

Зрители на бунт срещу ВИП Брадър-Сочат грозна версия за влизането на близначките, искат Николета

656

Зрителите си искат Николета и се чудят защо от продукцията са вкарали Алекс и Влади вместо нея.

В последните часове социалната мрежа прегря от подобен тип коментари в страницата на „ВИП Брадър“, като някои зрители смело сочат скандална причина за влизането в Къщата на близначките.

Вчера, прага на Къщата бе прекрачен от две красиви дами. Те са близначките, станали известни с участието си в „Х фактор“ – Алекс и Влади.

Двете певици веднага получиха тайна мисия, а дали са се справили с изпълнението й, ще разберем след часове. При неуспех ги грози светкавична номинация за изгонване. Междувременно мрежата прегря от коментари на зрители. Масата от тях се чудят какво точно правят къдравите сексапилни сестри в шоуто и кога ще влезе Николета.

Ето какво точно гласят част от мненията на феновете на предаването:

„По-тъпи участници не успяха да намерят. Вип Брадър хората с най-евтиния хонорар взехте“

„Готини момичета, но за какво пък трябва да влизат? Аз не ги виждам в обстановката сред другите! И къде е Николета Лозанова? Нали тя щеше да влиза?“

„Що не вкарате кварталната пияница по интересно ще е тия да си ходят в Нигерия……“ „Някоя от тия двете просто е преспала с някой продуцент… няма друга причина да плащат на такива безличия хонорар за участие.“ „Абе, Биг Брадър, къде e Дилов, Николета да бяхте вкарали Сузанита поне да прави смях“

„Тия са Хасанка и Ибрахимка! Само че братята Х. и И. поне имат талант!“

„Къде е Лозанова?!“

 

Източник: За жената