Начало КЛЮКАРНИК Изберете си котка-Този избор говори много за вас-Аз си избрах 3-тата котка...

Изберете си котка-Този избор говори много за вас-Аз си избрах 3-тата котка и излезе вярно

364

Този тест е предназначен за феновете на котки. Именно котките управляват и могат да кажат много за техния собственик.

 

Изберете една котка, която най-много ви допада, а ние ще ви разкажем за много интересни подробности!

 

1. Вие сте любознателен човек с мило и добро сърце. Не ви е трудно да живеете сред хората, защото можете лесно да се адаптирате!

Светът ви обича! И вие обичате света! Единственото предупреждение към вас е, да цените себе си. За съжалиние, щедрото ви сърце се налага да преживее всички проблеми само! Ето защо, знаете мярката във всичко: в сетивата, в делата и в надеждата.

2.

Вие сте хитрец. Любознателни лудории и трикове ви карат да се чувствате специален. Обичате  да бъде лидер, но хората, за съжаление, не ви възприемат като лидер.

Препоръчваме ви да се научите да мечтаете. Именно вярата дава сила на душата. Оценете света и светът ще ви благодари!

3. „Гордост и предразсъдъци“ – Това е любимата ви настолна книга. Вашият свят е пълен с вяра в живота и в хората. Трудно е да се каже какви грешки правите, защото повечето от вас са прави. Но дори гениите правят грешки понякога.

4. В душата си сте истинско бебе. Вашите идеи са луди и малко палави. Не признавате думата „не“. И светът свиква с това. Възприемат ви като това което сте, но все някога трябва да порастнете. Може би е време да станете възрастен. Пожелаваме ви да се научите да гледате на нещата по-сериозно!

 

Източник: За жената