Начало ЗДРАВЕ Майка на три деца отпразнува победата над рака по необичаен начин

Майка на три деца отпразнува победата над рака по необичаен начин

338

Майка на три деца отпразнува победата над рака по много ексцентричен начин – покри белезите си от мастектомията с огромна татуировка, която покрива и двете й гърди.

 

 

Сега 42-годишната Мишел Коул може да се чувства свободна да участва в състезания за мокри фланелки и да показва гордо гърдите си, защото дори без сутиен тя не изглежда гола. Уникалната татуировка си я подарява сама на петата годишнина от победата с коварната болест, като брои 720 паунда за нея.

 

The Sun пише, че гражданката на Лийдс разбира през 2012 година за болестта си, след като напипва голяма бучка на едната си гърда. В кръвта на Мишел е открит опасният ген BRCA1, който е отговорен за тежкото й здравословно състояние. Майка й е починала именно от рак на гърдата и то съвсем млада.

След като чува ужасяващата диагноза, Мишел започва осем сесии химиотерапия. След това тя претърпява мастектомия (отстраняване на гърдата) и си слага реконструктивен силикон.  Когато вече излекуваната Коул оставя лекарите зад гърба си, тя решава да увековечи това голямо събитие от живота си и разглежда различни татуировки в интернет. След като изглежда много скици, тя взима решение да си направи татуировка под формата на сутиен.

Източник: За жената