Начало ВЕСТИ Намерил си по-млада приятелка и изгонил съпругата си: На следващия ден я...

Намерил си по-млада приятелка и изгонил съпругата си: На следващия ден я видял по телевизията и останал в шок!

235

Холандка спечелила джакпот от 2,1 милиона евро, по време на бракоразводното си дело получи изненадващо решение на холандския съд, според което джакпота не трябва да се разделя с бившия й съпруг, който избягал с по-млада жена.

В обяснението Амстердамския съд посочва, че двойката е направила опис на имуществото, което е трябвало да бъде разделено в момента, когато е подадено заявлението за развод – 20.10.2014, а разводът е одобрен през юни 2015 година.

Холандката спечелила 2,1 милиона евро от лотарията на 1 януари 2015 година.   Мъжът и бившата му съпруга през цялото време на брака си винаги играли на игри на късмета с общи пари от дома и печалбата трябвало да бъде разделена.   Съдията отговорил, че е имал представа за факта, че холандската двойка разделила общите си финансии най-малко четири години по-рано, защото мъжът отишъл да живее с новата си партньорка.

Неговата тогавашна съпруга, подчертала на съдията, че мъжа й направил това с пари от собствената си банкова сметка, поради което печалбата не е обща.   Решението е взето на 23 декември. Съдията разделил останалото имущество на стойност, която общо възлиза на 10 000 евро, а мъжът не получил нищо от печалбата от лотарията.

 

Източник: За жената