Начало КЛЮКАРНИК Нико Тупарев разкри кой от участниците във „ВИП Брадър“ е взел най-високия...

Нико Тупарев разкри кой от участниците във „ВИП Брадър“ е взел най-високия хонорар в историята на шоуто!

439

Освен космическия хонорар, който продуцентът логично не споменава в цифри, изпълнителите на „Живот като на кино” се оказват и с далновиден бизнес нюх.

Тъй като в продължение на три години Катя и Здравко отклоняваха предложението да участват в шоуто, когато най-накрая се съгласили, поискали като бонус за присъствието си в риалити формата – от Нова тв да поемат разноските около предстоящия тогава концерт „Ритон в ритъма латино”.

 

Едно наистина златно откъм инвестиция начинание, на което обаче от медията реагират със „зелена светлина”.

И неслучайно. След като видели как отиграват ситуациите в Къщата след това „Ритон” и колко често попадат в епицентъра на коментарите за шоуто, продуцентите си дали сметка не само, че не са от страната на губещите, но и тепърва ще печелят дивиденти.

Дует „Ритон” държат рекорда за най-висок хонорар в цялата история на шоуто „ВИП Брадър” досега. А признанието прави не кой да е, а продуцентът на хитовото риалити шоу Нико Тупарев. Припомняме, че звездното семейство живя в най-известната Къща на България през есента на 2015-та година и дори стигна до финала.

По време на цялото си участие Катя и Здравко бяха почти всеки път в центъра на събитията и в крайна сметка напълно оправдаха вложените средства. В Къщата тогава двамата влязоха не като отделни играчи, а като семейство. „Преговорите с Катя и Здравко бяха най-дългите и най-трудните”, споделя Тупарев.

В момента Катя и Здравко са в трескава подготовка за поредния си спектакъл на 18 октомври в зала 1 на НДК. Тогава те ще отпразнуват пищно и грандиозно своите 40 години успешна творческа дейност. В чест на юбилея на път е и новият им албум „Музика и любов” с 10 чисто нови потенциални хита.

 

Източник: За жената