Начало ВЕСТИ Това момиченце никога в живота си не яло продукти със захар, а...

Това момиченце никога в живота си не яло продукти със захар, а ето сега как изглежда!

527

В нашите дни яде толкова много захар, че да се избегне употребата ѝ е почти невъзможно. Все пак, ако имате известни познания, можете да ядете напълно органично – по същия начин, както на бебето Грейс.

Грейс Купър е 2-годишно момиче, което никога не е яло дори един грам захар през целия си живот. Учудващо е, че родителите й са били в състояние да се елиминират напълно захарта от диетата на детето, тъй като тя е скрита в много храни.

 

Но не само захарта носи опасност за тялото на детето. Проучванията показват, че децките храни от водещите производители съдържат опасни химикали. Например, меламин. Това химическо вещество се използва за производство на пластмаси. Установено е, че в храните за кърмачета, продавани в Съединените щати и в Китай, има случаи, когато много деца, са или болни или починали от химическите компоненти на храните за кърмачета. Затова е по-добре да се кърми.

Всички производители на бебешки храни твърдят, че техните продукти са органични, здравословни и се състоят от плодове или зеленчуци до 100%. Но всъщност не е така. Някои използват консерванти и обработена захар, което е много вредно за тялото на децата.

По-добре е да се подготвят бебешки храни. Въпреки, че това ще отнеме по-дълго и ще бъдат пуснати малко по-скъпо, но си заслужава. Вземете Грейс Купър, например!

Шан, майката на Грейс казва, че момичето е достатъчно голямо, за да се разбере, защо тя не бива да яде тези продукти. Но това й дава право да избира, да остане на тази диета или не. „Ако тя не иска да яде филия хляб, няма да й се скара. Когато става дума за детски партита, тя яде каквото иска. Аз не я ограничавам, но и не й се сърдя, когато на такива места не яде нищо“- казва Шан.

Системата на хранене на Грейс изключва храни, млечни продукти, захар и всичко, което се обработва. Поради това, момичето има красива кожа и силна имунна система.

 

Източник: За жената