Начало КЛЮКАРНИК Антон Хекимян също прегази закона. Ето какво направи (снимка)

Антон Хекимян също прегази закона. Ето какво направи (снимка)

381
Сподели

Антон Хекимян е новодомец от няколко месеца, видяха фотографите на в. „Ретро”.

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви се е преместил от квартирата си в кв. „Иван Вазов”, която обитаваше близо до работното си място, в друго жилище, което освен че е негово, е и по-просторно.

Апартаментът му се намира в столичния кв. „Бъкстон” в стар, но спретнат блок в зелената и престижна част на района. Там цените на жилищата на квадратен метър не падат под 1000 евро.

 

Освен че е с ново жилище, е решил да смени и возилото си. Вместо да пърпори с малкия си „Мерцедес” клас А, той вече яха голямо „Ауди”. Арменецът все пак не е успял да си позволи лъскаво чисто ново возило и е заложил на по-стар модел, чиято пазарна цена е около 12 до 15 хиляди лева.

Според новите му комшии в „Бъкстон”, които са доволни, че имат ВИП съсед, Хекимян не парадирал нито с големия си апартамент, нито с мощната си кола и се държал скромно и възпитано с околните.

„Редовно спира да си говори с нас. Често сяда пред блока и обсъжда с хората всякакви теми. Винаги е усмихнат, винаги е позитивен. Със сметките за входа никога не закъснява”, обясняват съседите на тв водещия. Те допълват още, че апартаментът не е обзаведен луксозно, защото видели да се вкарват съвсем обикновени мебели от български марки.

„Не се е охарчил много за обзавеждането. Като идваха мебелите, видяхме, че са от български магазини, а и ремонтът беше кратък. Явно е взел апартамента в добро състояние от предните собственици. Не знаем за колко го е купил, но панелките вече не са скъпи. Виж, новото строителство е много скъпо в този квартал и човек със средни доходи не може да си го позволи”, коментираха пред „Ретро” съседи на Антон.

Близки до водещия пък разкриват, че за него било важно да има собствено жилище в София, защото му било омръзнало да живее на квартири. „Много се тормозеше, че живее под наем. Човек и една картина не може да си закачи, а парите ти отиват на вятъра. Неведнъж е казвал, че е по-добре да изплаща ипотека, но да знае, че е негово”, казват от приятелския му кръг.

За разлика от други свои колеги, които се простират нашироко, Хекимян не парадира с огромни палати в „Драгалевци” или имоти на пъпа на София и живее по-скромно. Фотографите на „Ретро” видяха, че след работа обикновено водещият се прибира вкъщи, като предварително пазарува за вечеря или най-много да отскочи до някой фитнес, за да поддържа форма за екрана.

В рамките на няколко дни водещият нито веднъж не бе засечен с приятелката Василена Гръбчева, която също като него е журналистка и работи много. Съседите, лоялни към него, обаче не пожелаха да разкрият дали русокосата красавица му гостува. Видно е обаче, че не делят заедно апартамента, тъй като Антон живее като ерген и пазарува само за себе си.

 

Докато пълни торбите обаче, водещият направи доста неприятна изцепка. Борецът за правда, който често критикува нарушителите, сам бе засечен да спира с колата на пешеходна пътека. Дали от бързане, или от липса на желание да се съобразява с правилата, Хекимян си остави возилото върху зебра в квартала, а майки с колички трябваше да го заобикалят, за да преминат.

 

Източник: За жената