Начало КЛЮКАРНИК Кристиано Роналдо шашна света, с това което призна за себе си, никой...

Кристиано Роналдо шашна света, с това което призна за себе си, никой не повярва като чу!

443

Кристиано Роналдо не е това, за което го считат!

 

Може да се ползва със статута на най-красивия футболист в света, но категорично не е най-умният. Кристиано Роналдо призна нещо ужасно срамно за себе си.

 

Кристиано Роналдо се оказа с начално образование

Оказва се, че португалецът няма дори основно образование.

Той е учил до шести клас, след което се е насочил изцяло и само към футбола.

“Аз не съм умен човек и точно поради това съм наел други хора, които ми вършат нещата за умни хора.” – така се оправда Кристиано Роналдо относно укриването на данъци, в което е уличен.

 

Има голяма вероятност футболистът да е станал жертва на същите тези хора, които са му движили сметките, и те да са присвоили пари от негово име. Сега тече разследване в Испания.

Разкритието, че Роналдо има едва шести клас, е истински студен душ за хилядите му почитателки. Много жени се надяват мъжът, с когото спят, да е не само красив, но и умен. При Крис това явно няма как да стане.

 

Носителят на “Златната топка” е започнал да тренира усилено футбол от малко дете и явно е нямал време за училище. Той се е усъвършенствал до такова ниво, че да няма никаква нужда от образование.

Планът му е успешен, защото Кристиано тъне в милиони и прави това, което най-много обича. Той играе футбол, неговата детска мечта.

“Щастливец съм, защото превърнах мечтата и хобито си в професия. Това не всеки човек може да го стори. Аз нямах друг шанс, освен да играя футбол. Само това можех да правя.” – споделя капитанът на Португалия.

 

Източник: За жената