Начало КЛЮКАРНИК Месечен хороскоп за октомври 2017-4 зодии ще се радват на успехи в...

Месечен хороскоп за октомври 2017-4 зодии ще се радват на успехи в началото на есента

439

С началото на есента, може да се радвате все още на топлите лъчи на слънцето, но и на благосклонността на съдбата, по отношение на изпълнение на задачите, които сте си поставили за тази година.

Няколко от зодиите ще се радват на повече успехи от останалите, така че проверете, дали вашата зодия е сред тях:

 

Месечен хороскоп за октомври Овен

За представителите на зодия Овен, октомври 2017 г., ще бъде един плодовит период, концентриран над сериозните постижения от най-разнороден характер.
Като цяло производителността на този период, ще зависи често от вашите интереси и ако бихте могли умело да се само-мотивирате, в такъв случай е малко вероятно обстоятелствата да имат някакъв шанс да ви спрат.

Що се отнася до работата, е необходимо да се отбележи, че през октомври, ще се изправите многократно пред ситуации, когато ще е нужно да направите избор. Всъщност е трудно да се каже нещо конкретно, така че има смисъл да следвате най-често срещаните тенденции. С други думи, не забравяйте, че сега тактическите решения, ще ви донесат много повече предимства от сложните стратегически комбинации. Ако работите за себе си, не бързайте да разширявате бизнеса си. На този етап е по-добре да подобрите ефективността си, с други думи, например като се съсредоточите върху политиката за персонала или насочите вниманието си върху проблемите на технологиите. Действително, това е удобен момент за вземане на нестандартни решения, така че не се ограничавайте. Ако нямате собствен бизнес, се фокусирайте върху решаването на постоянните проблеми. Преди вас никой няма да поставя непреодолими препятствия, а в рамките на непосредствените ви задължения, ще има много възможности за маневриране. Само не забравяйте за неблагоприятната позиция на Марс. Пазете се, от замесване в конфликти и не ескалирайте ситуациите. Проблемите, решавайте сами, в противен случай има възможност да възникнат сериозни проблеми.

В личния ви живот, през октомври, едва ли ще се случат някакви важни събития. Най-общо казано, този период от гледна точка на личните проблеми, ще се характеризира като умерено хармоничен. Всички потенциални конфликти, ще бъдат решени в зародишно състояние, така че няма от какво да се притеснявате. Времето си може да посветите на медитативни и съзерцателни моменти и това, може би, ще бъде най-добрият възможен вариант. Освен откровено да се наслаждавате на живота, не забравяйте, че Марс сега ще е изключително агресивен по отношение на вашия знак. Във всеки случай, не се опитвайте да действате като арбитър в семеен спор, по-добре изобщо не участвайте в такива събития. И бъдете изключително внимателни, когато решите да изразите мнението си, сега вашите думи може неправилно да бъдат разбрани и това може да доведе до непоправими последствия.

Месечен хороскоп за октомври Телец

Представителите на зодия Телец, през октомври 2017 г., ще се чувстват уверени в себе си и на този етап е малко вероятно, да има ситуация, с която да не са в състояние да се справят. Това ще е един творчески период в живота и сега всички конфликти и проблеми, ще останат на заден план, вие интуитивно ще се фокусирате само върху въпроси, които ще бъдат от фундаментално значение.

В работата през октомври, още в началото на месеца, ще се ориентирате към стабилен напредък. Възможно е най-непредсказуемо развитие на обстоятелства, което, обаче, в никакъв случай няма да разклати позицията ви. Действайте според предварително планирания план. Ако имате собствен бизнес и сте планирали някои промени за този месец, ги направете. Просто ще трябва малко да коригирате пътя, по който планирате да се движите. Някои решения ще трябва да бъдат взети бързо и ясно, но такива ситуации ще бъдат по-скоро изключение, отколкото правило. Ако нямате собствен бизнес, тогава по-голямата част от времето и енергията си, ще трябва да съсредоточите върху решаването на периферни проблеми. Това означава, че вашите непосредствени задачи, ще са много по-малко от планираното. Но това ще бъде предимство, а не недостатък. Само не забравяйте, че Венера сега, ще е срещу вас. Не пренебрегвайте конкурентите си, при никакви обстоятелства. Не поставяйте ударение върху задкулисието и двуличието, това не е вашият път. Следвайте правилните пътища, в противен случай краят на тази история няма да ви хареса.

Личния живот през октомври, ще бъде посоката в живота ви, където естествено, ще се съсредоточат основните цели, желания и най-важното – възможности за вас. В началото на месеца, идеалният вариант ще бъде семейна почивка. Става дума за доста необичайно решение, но предимствата ще бъдат много повече, отколкото може да си представите. Ако това е не възможно, поне се опитайте да прекарвате повече време с близките си. Към средата на месеца, ключовите тенденции коренно ще се променят, но не и за вас. Близките и познатите, ще се погълнати от собствените си проблеми и сътрудничеството с тях, ще бъде трудно. Не се опитвайте да промените нищо в този период, но ако имате възможност да помогнете на някой от вашата среда – го направете, без да се замисляте! Необвързаните, ще има добър шанс да променят сегашната ситуация. Само не давайте воля на вашите желания, защото, както вече бе отбелязано, позицията на Венера, сега ще е изключително неблагоприятна. По-често гледайте на себе си отстрани и следете не сте ли твърде резки. Самоанализа, ще ви помогне да избегнете ненужните проблеми, а без обективен поглед върху нещата, потенциалните конфликти, могат да станат реални.

Месечен хороскоп за октомври Близнаци

За представителите на зодия Близнаци, октомври 2017 г. , ще бъде специално време, а обстоятелствата, ще се развиват е в пълно съответствие с вашите планове. Това означава, че няма да има нужда да правите някакви изключителни усилия и може да действайте в рамките на установените от вас норми. По същия начин в областта на работата, така и в личния си живот, ще получите редица нови възможности, въпреки че не всички от тях, ще са наистина значителни. По принцип втория есенен месец, приятно ще ви изненада и ще ви помогне да постигнете целите си.

Когато става дума, по-подробно за работата, има смисъл да се спомене, че през октомври, многократно ще бъдете в „изчакваща позиция“. Но в тази ситуация няма нищо лошо, помислете по философски начин: съдбата ви дава възможност да размишлявате върху това какво се случва, за да изберете най-оптималната тактика. Не се впускайте в нови възможности, анализирайте и търсете алтернативни варианти. Това е ярко и за мнозина – двусмислено време, така че има смисъл по-често да поглеждате настрани. Ако имате собствен бизнес, не бързайте да взимате съдбоносни решения, ако има такава възможност – попитайте вашите приятели, сега тяхното мнение ще бъде много важно за вас. Ако нямате свои бизнес, съсредоточете вниманието си върху собствените си инициативи, сега може лесно да ги приложите, без да пренебрегвате директните си задължения. Това е подходящо време, за търсене на допълнителни варианти за доходи. Просто не рискувайте ненужно. Юпитер може да ви попречи да изпълните планове си, ако действате необмислено.

Сферата на личните отношения през октомври, ще се характеризира с цяла гама от различни ситуации и явления. В началото на месеца, пред вас ще се отвори врата, на която отдавна чукате. Ще бъде, лесно и неочаквано! Много ще разберете и научите и това знание може да се превърне в най-ценния урок, в рамките на дадения времеви цикъл. Наслаждавайте се на живота, но не забравяйте, че не сте сами! Това е хубаво време, за творчество, така че ако вашите познати ви предложат някакво оригинално хоби, има смисъл да се съгласите, без много да размишлявате. Вероятно сега е необходимо да отделя повече време, колкото и да е странно, за празни забавления, това ще е характерно за втория есенен месец. Необвързаните едва ли ще срещнат съдбата си в директния смисъл, но това не отрича факта, че за тях октомври ще бъде ярък, грандиозен и изключително любопитен. Просто не се увличайте особено с удовлетворяването на вашите „откровено материални“ желания. Позицията на Венера предполага, че не трябва да рискувате прекалено да се отдавате на чувствата си. Има смисъл да се даде първа позиция на рационално възприемане, в противен случай резултатът от месеца може да стане нееднозначен.

Месечен хороскоп за октомври Рак

През октомври 2017г., представителите на зодия Рак, ще могат да действат по-агресивно и ефективно. Като цяло, този месец по отношение на вашия знак, може да бъде описан като един от най-ярките периоди за цялата година. И ще има смисъл да действате възможно най-уверено, а в определени моменти дори и смело! Освен това, сега е чувствата, ще играят водеща роля, а не рационалните моменти, което специално за вас, без преувеличение, ще е истински рай.

В работата ви през октомври, още с първите дни на месеца, ще се появят много нови неща. Това не означава непременно нови възможности. Това може да бъде нов поглед към това, което се случва или някои чисто технически моменти. Във всеки случай, производителността ви, ще се увеличи значително и ще може да действате по-активно и уверено. Това трябва да използвате по най-безскрупулен начин! Ако нямате собствен бизнес, тогава с всякакви средства, се стремете да постигнете желаната позиция. Сега няма да има „фалшиви“ пътища, които да доведат до неблагоприятни последици. Тоест, може да си позволите дори да правите грешки, макар че в този период, това ще е малко вероятно. Ако работите за себе си, това е идеалното време за разширяване на бизнеса ви. Вероятно има смисъл да използвате услугите на вашите съюзници. Не се колебайте да установявате нови контакти, специално за целите на взаимно изгодно сътрудничество, без това ще ви бъде трудно, а понякога и невъзможно да решите жизненоважни проблеми. Но не забравяйте, че Марс сега, ще е особено агресивен, макар и не толкова силен и ще укрепи позицията си, ако решите, да залагате всичко на една карта. Също така, не действайте безразсъдно, в противен случай всички ваши предимства ще изчезнат.

По отношение на личните отношения, октомври, може да бъде изключително спокойно време или наистина лудо, изпълнено с голямо разнообразие от събития! Тук всичко зависи от вас лично, влиянието на небесните тела в тази област на живота ще бъде минимално. Макар, че ще има някои нюанси. По-конкретно, още в началото на месеца, трябва да решите всички належащи проблеми, свързани с конфликти в семейството. Всеки потенциален сблъсък, предвиждайте предварително, това е единственият вариант, който ще доведе до благоприятен резултат. По принцип това е много добро време за решаване на „сърдечни“ въпроси, въпреки че не трябва да забравяте за позицията на Марс. Ще бъде погрешно, да приемате, че само вие виждате цялата картина. Също не поемайте твърде много отговорности и не се опитвайте насилствено да решавате проблемите. Такива действия, само ще укрепят позицията на „червената планета“ и победата може да ви се изплъзне.

Месечен хороскоп за октомври Лъв

Представителите на зодия Лъв през октомври 2017 г., могат да разчитат на качествената подкрепа на своите небесни покровители. По принцип, вторият есенен месец, ще бъде доста динамичен, въпреки че може би не в степента, в която сте разчитали. Определено ще трябва да преразгледате плановете си и няма съмнение, че ще направите това още в началото на месеца. Но в това няма нищо лошо, освен това бързо ще разберете, че това наистина ви е необходимо и в резултат, ще се възползвате успешно от промяната.

По отношение на работата, октомври, ще бъде необичайно, но уникално успешно време. Динамиката на периода, ще се характеризира с някои вътрешни процеси. В същото време има смисъл да обърнете особено внимание на вашите колеги или подчинени, ако работите за себе си. На тези, които имат собствен бизнес, се препоръчва да действат по-предпазливо. По-често поглеждайте настрани и не мислете, че вашето решение е единствено правилно, независимо колко перфектно може да ви се струва. Тези, които нямат собствен бизнес, трябва да действат в съответствие с обстоятелствата. Това означава, че трябва да сте гъвкави, често да сменяте позицията си и да се научите да използвате новите възможности. Но за вас това, ще бъде лесно, всичко ще се развива в рамките на вашите възможности и няма да имате нужда дори от помощ. Основното нещо е, че не трябва да се съмнявате във верността на решенията, които вземате. Трябва да ги оценявате обективно, а неувереността е прав път към поражението. Ограничеността и подходът по шаблон, също няма да доведе до благоприятен резултат, така че бъдете внимателни.

Личния живот през октомври, ще бъде тази сфера в живота ви, в която ще бъдат концентрирани всички най-забавни моменти. Това означава, че може веднага да се подготвите за факта, че в зенита на есенния сезон, ще се усмихвате много по често. Вероятно ще бъдете щастливи не само за вашите близки, но и за приятели и познати. Между другото, трябва да обърнете специално внимание на приятелите си сега. Едва ли някой от тях ще се нуждае от вашата помощ, но тук някои съвместни действия, дори откровено авантюристични, ще бъдат от полза. Това не е област от живота ви, в която има смисъл да се опитате да изчислите всичко предварително. Просто действайте, правете каквото ви харесва (без да забравяте, разбира се, за комфорта на другите). Необвързаните могат да се срещнат с някой, който ще промени живота им. Но това може и да не стане, всичко зависи от комбинацията на вашите желания и вероятности. Но семейните връзки, определено ще може да укрепите, в това не трябва да се съмнявате. Просто не се опитвайте да заемете открито егоистична позиция. Също така, не използвайте хитрост, създавайки двусмислени ситуации. Това ще доведе до неблагоприятни последици.

Месечен хороскоп за октомври Дева

Представителите на зодия Дева през октомври 2017 г., могат да разчитат на стабилната позиция на своя покровител Меркурий. От друга страна, позицията му няма да бъде ясно доминираща, което означава, че ще имате пълна свобода на действие. В същото време, с някои ситуации, ще трябва да се справяте сами. Но е малко вероятно, те да ви напрегнат, най-вероятно ще сте готови за това. Всъщност този етап от живота, ще ви настрои на нужната вълна и ще ви доведе до съответните заключения, предоставяйки ви твърда основа. Във всеки случай, сега ще трябва да действате по най-активния начин с ориентация към идеалния резултат.

Що се отнася до работата, има смисъл да отбележим, че през октомври, ще се чувствате уверени, въпреки че много от обкръжаващите ви, няма да бъдат в най-изгодната позиция. Тук е важно да не се хвалите с постиженията си, дори ако те в голяма степен са изцяло ваша заслуга. Ако е необходимо, помагайте на колегите си, къде със съвети, къде с труд. Ако имате бизнес, се съсредоточете върху задачи, от които ще имате полза. Сега не е необходимо да изграждате широко мащабни планове. Ако не работите за себе си, трябва да помислите за промяна на приоритетите. Може би ще изберете нова цел, а може би промените ще се отнасят до вашата работна среда, без да сте инициатори. Във всеки случай очаквайте нещо съвсем ново. И няма да е нужно да коригирате плановете си, не се притеснявайте от това, както вече беше отбелязано – ще бъдете готови за всякакви метаморфози. А това означава, че за успеха имате всичко, от което се нуждаете. Просто не забравяйте за позицията на Венера! Наблюдавайте емоциите си и не наблягайте на комуникациите, сега дипломацията няма да е вашата силна страна. Не смесвайте работата с чувствата, не си позволявайте излишни неща, в противен случай ще стигнете до незадоволителен финал.

В личния живот, октомври може да ви донесе много интересни и откровено положителни моменти, въпреки че си струва да се отбележи, че някои ситуации могат да ви причинят объркване. Всъщност е малко вероятно да ви извадят от равновесие, напротив, всичко ще се върне на своето място и новото състояние на нещата в крайна сметка ще ви хареса. Както вече е обичайно да се казва, не се напрягайте, просто се наслаждавайте на живота и не причинявайте зло на другите. Първата половина на месеца, ще мине съвсем спокойно, но в към средата на месеца събитията вероятно ще имат фундаментално, решаващо значение за вас. Във всеки случай, не се отказвайте от възможностите (освен от най-лудите), не се опитвайте да решавате проблемите сами и не се отдалечавайте от близките си, дори ако позицията им изобщо не ви харесва. Обстоятелствата, ще сложат всичко на своето място, от вас се изисква само активно участие. Освен това, някой от вас, може наистина да срещнат своята „съдба“. Само не се отдавайте на слабостите си, бъдете по-уверени и се опитайте да запазите трезвия си ум. В противен случай, Венера ще обърне слабостите ви срещу вас и тогава трудно ще има обстоятелства, при които резултатът от вашите действия да ви устройва.

Месечен хороскоп за октомври Везни

Представителите на зодия Везни през октомври 2017 г. ще заемат доста уверена и перспективна позиция, в голяма степен – благодарение на благоприятното положение на Слънцето и Венера. Сега, ще има смисъл да се съсредоточите върху практичните въпроси. Тъй като благодарение на Венера, вашите дипломатични способности, вашата харизма и способността ви да убеждавате ще получат специални „бонуси“, така че има смисъл да се съсредоточите върху подходящите възможности.

Работната сфера през октомври, ще се отличава с повишена динамика. Да, сега трябва да работите упорито, но резултатът, повярвайте, ще надхвърли всичките ви очаквания. Основното нещо е компетентно да се мотивирате. Ако имате собствен бизнес, трябва да помислите за разширяване, сега е моментът да реализирате смелите си проекти. Ако е необходимо, помолете за помощ приятели или дори конкуренти. Не забравяйте, че сега дипломацията ще върши чудеса и във всеки случай си струва да наблегнете на комуникациите. При това, вторият есенен месец вероятно ще бъде идеалното време за експериментиране. Сега не трябва да се страхувате от грешки, защото дори при най-неблагоприятните обстоятелства, при условие, че действате с благородните мотиви, щетите от грешките ще са минимални. Тези, които нямат собствен бизнес, си струва да помислят за отложени или отдавна забравени инициативи. Както вече бе споменато, не се колебайте да помолите за помощ, ако, разбира се, искате да постигнете това, което желаете. Но не хитрувайте и не давайте обещания, които не мислите да изпълнявате. Всяка лъжа, ще укрепи позицията на Марс и тогава обстоятелствата ще започнат да се оформят напълно във ваша вреда.

В сферата на личните отношения, през октомври, ще получите всичко, от което се нуждаете. Това означава, че още в началото на месеца, всичко ще се развива много успешно и ще може да решите всичко във ваша полза! Само не забравяйте да се оглеждате и да оцените пътя, който сте изминали във времето. Сега опитът може много да ви помогне, така че гледайте по-широко обхватно на света, отколкото сте свикнали. Бъдете независими в своите преценки, не предприемайте никакъв конкретен път, а действайте според обстоятелствата, така да се каже – носете се по-потока. Ако имате неустоимо желание, да привлечете вниманието на определен човек, значи си струва да действате по най-активния начин, сега оригиналността във всяка от нейните прояви ще бъде във ваши ръце. Ако нямате такава нужда, трябва да обърнете внимание на вашия дом. Сега може да предотвратите някой конфликт, ако сте бдителни. Тук няма да има нищо героично, но ще ви бъде приятно, а освен това ще си спестите ненужни неприятности. Като цяло, това е един изключително положителен и откровено спокоен период. Само Марс, може да развали идилията. Не се ядосвайте и не позволявайте на другите да ви ядосват, действайте бързо и ясно, избягвайте двусмислието, в противен случай всичко няма да се окаже толкова положително, както е описано по-горе.

Месечен хороскоп за октомври Скорпион

Представителите на зодия Скорпион, през октомври 2017 г., могат да разчитат на Венера, която ще усили, не толкова силния ви покровител на този етап – планетата Сатурн. По този начин, се получава сравнително успешна комбинация, която ще ви е гарант, че повечето обстоятелства ще се развиват във ваша полза. Независимо от това, трябва да работите доста упорито, затова се запасете с търпение. Сега е много важно да не се отпускате и да се движите уверено напред, без да спирате.

През октомври, е логично да съсредоточите по-големият дял от вашите ресурси в работата. Още в началото на месеца, трябва да отделяте на ситуациите специално внимание. Малко вероятно е да възникнат трудности, но е необходимо да се стараете, така ще си осигурите добър старт. В средата на месеца, ключовите тенденции ще придобият сила и ще трябва да изберете върху какво да се съсредоточите. Тези, които работят за себе си, могат да направят някои отстъпки на персонала. Сега тоталитаризмът, към нищо добро няма да ви доведе, необходимо е да бъдете по-демократични, в дългосрочен план, това ще ви даде изключителни предимства и ще ви позволи да надминете конкурентите. Ако нямате бизнес, вероятно има смисъл да се съсредоточите върху пряката си работа. Тоест, да изпълнявате директните си задължения, без да забравяте, за комуникациите с колегите, интригите зад кулисите и допълнителните възможности за печелене на пари. Гледайте по-широко мащабно и дълбоко, само тогава събитията ще побързат и сами ще се разкрият пред вас, в съвсем различна светлина. Само не се отдавайте на инстинктите си и мислете с главата си. В противен случай Марс ще има възможност да превърне плановете ви в прах.

Личния живот, напротив, ще изисква от вас изключително емоционален подход за решаване на належащите проблеми. През октомври има какво да направите в този план, но вие ще харесате абсолютно всичко, до което се докоснете, целенасочено или принудено. Така че се съгласявайте на всякакви приключения и във никакъв случай не отказвайте да помагате, ако можете. Сега ще обръщате внимание, както на близките си, така и на приятелите. Дружеската атмосфера в семейството, може да бъде застрашена понякога, така че не губете бдителността си. Малко е вероятно да се стигне до голям конфликт, но за какво ви е това? Освен това предотвратяването на спорната ситуация, няма да ви създаде проблем. Вероятно някои, по-специално за необвързаните, има смисъл да помислят за кардинална промяна на приоритетите. Може би този месец, по отношение на мирозрението ви, ще стане наистина съдбоносен, така че бъдете внимателни. И не се опитвайте да разберете всичко, един прекалено рационален подход в тази област само ще ви затрудни. А откритата досада и дребнавост, ще укрепят позициите на агресивния Марс и след това вторият есенен месец, може да не бъде толкова безоблачен за вас.

Месечен хороскоп за октомври Стрелец

Представителите на зодия Стрелец през октомври 2017 г., още в първите дни на месеца има смисъл да преосмислят позициите си и да си поставят възможно по-високи цели. Но не трябва да разчитате, че този период ще бъде успешен във всеки случай. Ако сами не се опитате, нищо няма да постигнете и тук няма нищо удивително. Но ако имате желание, ако решите да работите упорито, резултатът няма да закъснее. Освен това финалът може лесно да надхвърли всичките ви очаквания!

В работата октомври, ще ви донесе много нови неща, въпреки че, честно казано, не всичко ще бъде наистина необходимо за вас. С други думи, сега ще трябва да направите избор и не веднъж или два пъти. Всъщност няма нищо сложно в това, но човек не трябва да се поддава на изкушението да получи всичко наведнъж. Вие и така ще постигнете зашеметяващи резултати, но за това е необходимо, да се съсредоточите върху една или най-много две задачи, не повече. Ако е необходимо, може да се обърнете към колегите си за помощ. За тези, които имат свой собствен бизнес, този въпрос няма да стои пред тях въобще, сега сътрудничеството ще ви позволи да постигнете целите си и да разширите значително бизнеса си. Просто не се страхувайте, гледайте на ситуациите широко мащабно и в перспектива. Тези, които нямат собствен бизнес, може да правят каквото искат, без да си създават ненужни проблеми. Може би е време да смените работата. Във всеки случай вашето решение ще бъде правилно. Ако разбира се, това е лично ваше решение, без минимално влияние от страни. Това е и основния нюанс, който се отнася до сферата на бизнеса. Ако се разкъсвате между различни мнения и не може да се съсредоточите, Меркурий ще ви даде жесток урок и в тази ситуация края на месеца, определено няма да ви хареса.

По отношение на сферата на личните отношения може да се отбележи следното. През октомври, ще разберете много, много може да осъзнаете и приемете. Но тук е важно да се разбере ясно, че милосърдието и търпимостта са много „хлъзгави“ понятия. И ако искрено вярвате, че даден човек не заслужава втори шанс, тогава в това има смисъл. Отчасти „любовният фронт“, ще продължи тенденциите в работата ви. Очевидно тук няма да имате нужда да се съмнявате или да стоите настрана. Трябва да взимате важни решения и да се криете от отговорност е много лоша идея. Така че не се притеснявайте, вашите небесни покровители ще ви помогнат, ако имате реална нужда. В останалото – всичко ще е във ваши ръце. Необвързаните, ще могат да привлекат вниманието на някой, който отдавна харесват. Също така, са вероятни нови запознанства, които ще намирате за много интересни. Същевременно семейните, може да разчитат на пълна хармония. Ситуациите може да използвате във ваша полза, но трябва да действате компетентно и последователно, без да принуждавате събитията. Само не се опитвайте, да потискате волята на вашите близки, това е лоша идея. Всякакви нотки на деспотизъм и жестокост, ще помогнат на Меркурий в неговите интриги зад кулисите. В резултат на това няма да получите онова, което очаквате, така че нека играта ви да е по-предпазлива.

Месечен хороскоп за октомври ​Козирог

Представителите на зодия Козирог през октомври 2017 г., могат да разчитат на значителна подкрепа от своите небесни покровители. Вероятно, ще има ситуации, които ще са изключително важни за вас. Но основното значение сега, няма да бъде резултатът, а опитът, натрупан в процеса на решаване на неотложните проблеми. Този етап няма да отстъпи на динамиката на предишните периоди, но що се отнася до идейното съдържание, тук октомври наистина може да промени погледа ви по най-фундаментален начин. Като цяло това ще бъде продуктивен етап, които ще ви позволи да реализирате замисленото, без проблемно.

Що се отнася до работата, през октомври ще се чувствате достатъчно уверено и спокойно. Разбира се, няма да минете без усложнения, но като цяло няма вероятност да срещнете пречки, които не може да преодолеете. От друга страна, както вече беше споменато, сега постиженията не трябва да са самоцел, най-важният аспект на втория есенен месец, трябва да е опитът във всичките му проявления. Това е идеалното време за професионално развитие, така че ако работите за себе си, сега би било хубаво да се усъвършенствате, като се отдалечите за малко от прякото управление на бизнеса. Ако нямате собствен бизнес, тогава може би има смисъл да концентрирате цялото си внимание, върху колегите или конкурентите, които смятате за успешни. Важно е да бъдете безпристрастни и тогава определено ще забележите нещо важно, което ще ви позволи да постигнете желаната позиция в бъдеще. От друга страна, никой не е отменил здравословните амбиции, така че ако имате възможност – използвайте допълнителни опции за приходи или се опитайте да достигнете целта по алтернативни начини, сега тази стратегия ще бъде печеливша. Що се отнася до неблагоприятната позиция на Марс, няма от какво да се страхувате, ако сте честни. Но влиянието на „червената планета“ може да бъде изключително разрушително, ако се окаже, че пътят по който вървите, е неоснователно трънлив или откровено нестабилен.

През октомври е малко вероятно в личния ви живот да се случи нещо отрицателно, въпреки че при определени обстоятелства, може сами да объркате нещата. По принцип този период ще бъде успешен. Ако това е въпрос за необвързаните от вас, вероятно си струва да действате най-активно. Сега е хубаво време да се докажете. Просто не се хвърляйте с главата напред, помислете за възможните варианти, дори и в най-общ смисъл. Ако е необходимо, може да привлечете приятели на своя страна, но не говорете особено за вашите планове. Също така, са възможни интересни запознанства. Трудно е да се каже, колко полезни ще са тези запознанства за вашето бъдеще, но очевидно не трябва да стоите настрана от тях, защото винаги ще имате време, да ги изоставите и да си тръгнете. За семейните този месец може да бъде двойно успешен, ако решат да прекарат възможно повече време със семействата си. Основното нещо е, да не се съмнявате в решенията, които вземате. Сега основната ви грешка може да бъде несигурността, която ще позволи на агресивния Марс да заеме по-изгодна позиция и тогава положението ви, може да стане двусмислено.

Месечен хороскоп за октомври ​Водолей

За представителите на зодия Водолей, октомври 2017г., до голяма степен ще стане време за хармонично съзидание. В този момент придобитият опит няма да бъде от фундаментална важност, важни ще са, само действията, на които ще се решите и заключенията, които ще направите. Периода няма да бъде лишен от динамика. Важно място сега ще заемат комуникациите, ще ви се наложи много да преговаряте и много да общувате.

През октомври, работата ви, може определено да ви донесе увеличение на печалбите или нова позиция. Това не е абсолютно вероятно, но подобен сценарий би могъл да възникне, когато се съчетаят желание, мотивация и възможност. Дипломацията и вашите лични умения, ще бъдат на преден план. Сега компетентността ви, ще бъде на първо място важна и ако не работите за себе си, не забравяйте да я покажете на вашите шефове. Опитайте се, често да сте на правилното място в точното време. Сега е добър момент да укрепите позициите си. Просто не спирайте на половина, ако не сте сигурни – по-добре се съсредоточете върху алтернативите. Тези, които работят за себе си, биха могли да помислят за разширяване на бизнеса си, но не за сметка на каквито и да било технически или стратегически характеристики. Обърнете внимание на вашите колеги, имате нужда от силни съюзници, може би някои от вашите конкуренти ще се окажат много сговорчиви. Гледайте широкомащабно, там където другите виждат само шаблони, вие търсете нови възможности. Но не преигравайте, не се мислете за по-умни от другите. Дори ако всичко ви се отдава лесно, не бъдете мързеливи, може би всичко се дължи повече на обстоятелствата, отколкото на изключителните ви умения. Вашият егоизъм и арогантност, Марс лесно може да обърне срещу вас и тогава резултатът от вашата дейност, ще се окаже нулев.

В личния живот през октомври, ще се случат много нови неща. Тук не трябва да стоите далеч от дори и най-малката възможност да промените нещо. Има смисъл да заемете активна позиция и в никакъв случай да не се отказвате. Като цяло, не се отказвайте от нищо! Независимо дали сте поканени на сватба или погребение, независимо дали ви предлагат забавна вечер в нощен клуб или посещение на уникален музей в друг град. Сега трябва да сте навсякъде, имате потребност от нови впечатления и познати. Ето вследствие на какво пътувайте възможно повече, като семейните, ще имат нужда два пъти повече от необвързаните. Сега между двете групи няма да има значителна разлика. Единствената разлика е, че необвързаните, вероятно ще променят положението си. Това означава, че има доста голяма вероятност най-накрая да срещнете вашия принц или принцеса. Важно е да не забравяте, че не сте сами в света. Бъдете алтруистични, иначе Марс ще се усили и няма да бъдете щастливи. Също така, не си струва да демонстрирате упоритост и при всички случаи е по-добре да отстъпвате и показвате гъвкавост. В противен случай „червената планета“, ще обърне обстоятелствата във ваша вреда.

Месечен хороскоп за октомври ​Риби

Представителите на зодия Риби през октомври 2017 г., може да разчитат на благоприятното стечение на обстоятелствата. Трудно е да се каже до колко ще ви върви, но по отношение на ключовите ситуации, не трябва да се съмнявате, вашите небесни покровители няма да ви изоставят. Това е подходящо време, когато може много да увеличите доходите си, да получите алтернативни възможности и оригинални методи за решаване на неотложните проблеми.

Относно работата ви, трябва незабавно да се отбележи: през октомври тези които имат свой собствен бизнес, трябва да гледат по-всеобхватно и по-далече, отколкото преди. Сега дори вашите непосредствени конкуренти, могат да паднат в ръцете ви. Помислете за всички възможни и невъзможни варианти, колкото по-гъвкава стратегия изберете, толкоз повече ще успеете. Освен това гъвкавостта и всеобхватността, ще станат ключови критерии за победа, така че има смисъл да не се мятате от посока на посока, а да сте активни на всички фронтове, макар и не толкова бързо, но уверено. Ако нямате собствен бизнес, привлечете повече колеги на ваша страна, тъй като сега очевидно ще имате нужда от тяхната подкрепа. Не се колебайте да поискате съвет, ако не знаете какво да правите. В края на краищата, по-добре да се забавите малко, преди да вземете важно решение, отколкото да направите голяма грешка. Освен това, няма нужда да се включвате в очевиден конфликт с непосредственото ви ръководство, дори ако изглежда, че има нужда. Като цяло, има смисъл да се държите възможно най-сдържано. В допълнение, в никакъв случай не трябва да прибягвате към нечестни методи в бизнеса, в противен случай само ще укрепите позицията на Уран и ще постигнете обратни резултати.

В сферата на чувствата и емоциите, ви очакват много нови неща. През октомври, ще успеете да изпълните замисленото, но за това ще трябва сериозно да се постараете. Като най-малкото още в началото на месеца, ще почувствате нужда от преструктуриране на плановете си. Няма да имате никакви затруднения тук, но някои от вас, биха могли да се разстроят за това. В никакъв случай, не приемайте това близо до сърцето си! Всичко бързо ще се „уталожи“ и новата версия на развитието на събитията, ще ви хареса много повече. От време на време действително съществува смисъл да плавате по течението и да се оставите в ръцете на обстоятелствата. От друга страна, не си заслужава да се отпуснете напълно, в противен случай може да пропуснете важна възможност. Сега запознанствата няма да играят фундаментална роля, но някои контакти могат да определят вашата перспектива, не само в любовта. Така че не изоставяйте приключенията и пътувайте колкото е възможно повече, за предпочитане – не сами, а с приятели. В семейството, се опитайте да не пропускате малките неща, тъй като от тях могат да избухнат потенциално сериозни конфликти. Не си позволявайте твърде ярки прояви на емоциите, не натискайте другите, по такъв начин само ще укрепите позицията на Уран и няма да получите благоприятен резултат.

 

Източник: За жената