Начало КЛЮКАРНИК Съквартирантите разобличиха Мария. Дали лъже наистина? Как мислите вие?

Съквартирантите разобличиха Мария. Дали лъже наистина? Как мислите вие?

454

След цирка с напускането на Мегз снощи, днес Къщата на Вип Брадър осъмна с нова бомба. Този път обаче, свързана не с капризите на дизайнерката, а с лъжата на Мария.

Опашата лъжа при това, която беше разкрита от самите съквартиранти.

Дори Биг Брадър остана ошашавен и изумен от факта какви си ги е измисляло миньончето на Пайнер. Само и само да се направи на “голямата работа” след развода с Християн Гущеров.

Помните, че Мария от месеци разправяше в интервютата си, че не е сама, а с нов мъж до себе си. Не спираше да повтаря колко добре се чувства, обичана и обгрижвана. Само дето този “нов мъж” никой не го чу, нито го видя.

Предвид навика на чалгарката да се хвали и да бие тъпана всеки път, когато омотае някого в мрежите си, това изглеждаше меко казано съмнително. Е, ясно защо – лъсна истината, че този ном мъж е само в главата на Марийка.

Мара Отварачката бе разконспирирана от съквартирантите. И по-специално от Джулиана Гани, Алекс Богданска и Тото от СкандаУ , след като всички я видяха как упорито и без задръжки се усуква около милионера Цуни.

 

Цветелин Маринов – Цуни е сред бившите и известни любовници на Преслава, а и на ред други фолк певици. Явно сега Мария е решила да се облажи от възможностите му, затова не спира да ходи след него и да му гука сладко в Къщата.

Набезите на Мария към Цуни успяха да шокират и самия Биг Брадър, който признал в разговор с певицата в Изповедалнята, че е изумен от поведението й към Маринов.

“Няма ли тази твоя близост да притесни половинката ти навън?! Нали каза, че имаш сериозен човек до себе си, Мария?! Би ли разкрила нещо повече за него”, попитал я Големия брат. На което Мимето отвърнала само със срамежлива усмивка и смотолевила, че не иска да говори по въпроса.

А и как да говори, след като към днешна дата може вече да крои планове да стане г-жа Маринова.

 

Източник: За жената