Начало КЛЮКАРНИК Анелия се вталява със Синди Крауфорд-Ето режимът ѝ

Анелия се вталява със Синди Крауфорд-Ето режимът ѝ

407

Да контролира храненето си и да се захване със спорт Анелия била принудена от тежка операция, след която започнала да пълнее с бързи темпове.

Хирургичната интервенция бившата съпруга на Коко Динев претърпяла не много отдавна.

Когато я изписали от болницата, певицата си мислела, че най-лошото е зад гърба й, но пък тогава възникнал проблемът с наднорменото й тегло. Тя започнала да качва все повече и повече килца и в един момент се уплашила за снагата си. И добре, че на помощ й дошла Синди Крауфорд, писа „Уикенд“.

Топ манекенката издаде преди години видеокасети с гимнастически упражнения за поддържане на перфектна фигура.

Анелия започнала да си пуска клиповете на американката и стриктно изпълнявала инструкциите й.   „Казвах си: искам да съм като нея, искам да си върна старата форма. Тренирах и накрая ми излезе дори бенка на бузата като на Синди”, смее се певицата.

Освен че започнала да спортува редовно, хитовата пайнерка си наложила и строг хранителен режим. Изпълнителката не е кусвала месо от година и почти е изключила млечните продукти от менюто си. Дори айран не си позволява да пие. „Ям плодове, зеленчуци, риба и въглехидрати без глутен.

Варива консумирам само до обяд и то максимум два пъти в седмицата”, казва фолк звездата. Тя хапва през 4 часа и се старае да не смесва неподходящи за комбиниране храни.

 

Източник: За жената