Начало КЛЮКАРНИК Най- голямата звезда на Митко Пайнера е на път да го напусне

Най- голямата звезда на Митко Пайнера е на път да го напусне

345

Тя e напът да се превърне в поредната звезда, която ще напусне чалга гиганта „Пайнер” с гръм и трясък. По всичко личи, че нов договор между примата на поп фолка и продуцентската компания няма да има.

Босът на фирмата инж. Митко Димитров в последно време нехае за най-емблематичната си певица, макар точно благодарение на нея да изгради империята си.

Той явно е забравил, че преди русенката да се присъедини към него беше най-обикновен провинциален издател на народна музика, пише в. „Уикенд“. В бизнес тандем с Митко Димитров певицата заработи в средата на 90-те и концертите и продажбите на албумите й допринесоха доста за шеметния възход на продуцентската му къща.

 

Днес, след повече от 20 години успешно сътрудничество, русенката е в обтегнати отношения с боса. Самата тя загатна за това, като от думите й лъхна огромна доза горчивина. „Все по-трудно говорим с инж. Димитров. Той иска всички да сме в една вълна, а всеки си е отделен човек със своя преценка…

Аз зная какво мога и съм го показала не един или два пъти”, сподели певицата. Запознати твърдят, че преди година шефът на „Пайнер” настоял примата да прави хитове еднодневки за младежката аудитория – като тези на Преслава, Галена и Анелия. Тя обаче изрично отказала да се пуска по тази плоскост, троснала се, че възнамерява и занапред да твори парчета, които не се предназначени за тийнейджърите и дискотеките, а за улегнала публика. Глория заявила на продуцента си, че точно песните в нейния изграждан години наред стил имат шанса да пребъдат във времето.

И баш тогава той охладнял към нея. Митко Димитров има и друга причина да не милее много за най-емблематичната за компанията си изпълнителка. Той де факто не печели почти нищо от нея, тъй като контрактът й не я задължава да му прави големи отчисления от концертите и участията си. Всички останали изпълнители във фирмата отделят минимум 50 на сто от заработените пари за големия началник. Босът на „Пайнер” бил единствен от познатите на Глория, който не я поздравил, когато преди време пяла в дует с мегазвездата Ищар. Двете изпълниха съвместно „Я кажи ми, облаче ле бяло” на сватбено тържество в Монако. „Всички ми се обадиха да ме похвалят, но не и г-н Димитров”, ядосва се примата

 

Източник: За жената