Начало КЛЮКАРНИК Нейната мечта е да има най- голямото дупе на света и се...

Нейната мечта е да има най- голямото дупе на света и се тъпче постоянно с храна и подлага на операции. Ето как изглежда (снимки)

250

Знаменитостите и филмовите звезди често отричат намеса на пластичния хирург върху телата си, пише profit.bg. Но не това е случаят с героите в новата телевизионна поредица Plastic and Proud.

Шоуто поставя в светлината на прожекторите шведката Наташа Краун, чиято цел в живота е да има най-голямото дупе.

За да я постигне, тя се тъпче с огромни количества храна, опитвайки се съзнателно да натрупа мазнини, които впоследствие да бъдат поставени на задника й.

„Бях на 20 години, когато се подложих на първата си процедура и да, бих казала, че съм обсебена“, казва тя, цитирана от Daily Mail. „Първото нещо, което правя сутринта, е да отида до огледалото и да се огледам отзад. Определено искам да е по-голям“, допълва Наташа.

24-годишната жена може да се похвали с щастливо детство в Гьотеборг, а като тийнейджър също е доста популярна. „Когато бях тийнейджър и тялото ми започна да се променя – имах цици, имах дупе и ги обичах“, допълва Наташа. От тогава насам тя се е подложила на множество пластични процедури. И въпреки че тя харесва огромното си дупе, нейните родители я молят да спре да променя тялото си, тревожейки се за здравето й.

И въпреки че дори са прибягвали до обиди, казвайки й, че прилича на крава, Наташа посочва, че ще продължи с телесните трансформации, защото я правят щастлива. В момента тя се подготвя за поредната операция, която ще финансира с печалбата от продажбата на видеоклипове и снимки.

Има и хиляди фенове в социалните мрежи. Звездата на хърватската телевизия Невен Циганович също е обсебен от пластичната хирургия.

47-годишният мъж иска да остане завинаги млад, заради което харчи хиляди за пластични интервенции. “Направих първата си операция на 22 години и от тогава не мога да спра. Целта ми е да изглеждам добре завинаги”, посочва той. След като губи много тегло в тийнейджърските си години, той се обсебва от външния си вид.

Поредицата Plastic and Proud разказва историята и на бившата стриптизьорка Пикси Фокс от Бирмингам, която пътува до Истанбул за пластичните си операции. Тя се е подложила на безброй хирургични интервенции, включително отстраняване на шест ребра.

 

Източник: За жената