Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода 18-24 септември-ВОДОЛЕЙ Ще се мобилизирате за успеха си,...

Седмичен хороскоп за периода 18-24 септември-ВОДОЛЕЙ Ще се мобилизирате за успеха си, РИБИ Доволни от постигнатото,

453

За Овните периодът е напрегнат, а за Телците се очертава напрежение поради конфронтации. Близнаците следва да се владеят по-добре, а Раците да възобновят хармонията с околните.

Представителите на Лъв да са настойчиви в изявата си, а Девите да не влизат в противоречия. Везните да се придържат към добрия тон, а за Скорпионите седемдневието е доста напрегнато.

За Стрелците етапът е нервен, а Козирозите ще са успешни, но ще се притесняват от здравословни проблеми.
Представителите на Водолей ще се мобилизират, а Рибите ще са доволни от реализацията си.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Много напрегната седмица

През настоящия етап мнозина от Овните се сблъскват с неразрешими проблеми, които предизвикват силно емоционално напрежение, а последното в много случаи води до потиснатост. Оттук следва и не особено успешното справяне с личните и делови задачи. Седмичният период ще премине в терзания и опити за възстановяване на вътрешното равновесие. Петък е нервен. Стабилизирате се в събота. Неделя и понеделник са успешни. Във вторник спорове. Следващите дни са хубави.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Конфронтиране и напрежение

Тази седмица ще е изпълнена с много напрежение и за Телците. Реализацията на целите ви често пъти ще е под въпрос, което ще насочи голяма част от родените към влиятелни личности, които са в състояние да помогнат. Ясно е, че и при вас емоционалният баланс ще е силно нарушен, което често пъти води до грешки, а поправката им струва допълнителни усилия. Петък ще е доста напрегнат, а в събота започват промени. В следващите дни бурно ще противодействате.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте се по-успешно

В сравнение с предните знаци, емоционалната ви изразност ще е многократно по-активна. За преобладаващата част от Близнаците не може да бъде по друг начин, защото емоционалният интензитет за вас е „вкусът на живота”. Все пак няма да е лошо ако сте по-въздържани, защото вероятността да обречете осъществяването си на неуспех е огромна. Доста напрегнати са петък и събота. Неделя и делниците ще са успешни, но в присъствието на постоянна напрегнатост.

Седмичен хороскоп РАК

Възобновете хармонията

Ако Раците възнамеряват да действат успешно по целите си през новата седмица е наложително да подобрят взаимоотношенията си с хора от обществените среди или с държавни администрации, с каквито ще им се наложи да контактуват. В някои случаи проблемите с последните се свеждат до неуредени финансови задължения. В момента ситуацията около мнозина не е особено благоприятна. В петък се пазете от удари! Следващите дни ще са успешни, ако сте внимателни!

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Действайте настойчиво

Условията за реализация през новата седмица никак не са лоши за представителите на Лъв, но в служебен план се очертават доста нерви и мъчителни ситуации, които на някои може да причинят и загуби. По принцип обаче в делови план ще разполагате с достатъчно възможности за сполука. Късметът ви през периода не е достатъчно изразителен и не разчитайте на него. В петък проявете настойчивост. През следващите дни ще последват промени и стабилизация.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Избягвайте противоречията

Късметът при Девите е характерна особеност за новия седмичен период, но на мнозина от зодията ще им е трудно да се възползват от него в пълнота. Затова не бива да вините Съдбата или пък околните, а ярките си емоционални реакции, които често пъти ще ви пречат, прекъсвайки съвсем неочаквано възможността да поправите допуснатите грешки. Петък е слаб, а уикендът, сряда и четвъртък са успешен. Понеделник и вторник са доста нервни и явно променливи.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Придържайте се към добрия тон

Целите на голяма част от Везните са свързани с безпрепятственото осъществяване на проектираното за новата седмица, но в повечето случаи въпросната реализация до голяма степен зависи от външни фактори, с които трябва да поддържате много добри взаимоотношения. Въпросната необходимост със сигурност ще е трудно осъществима за мнозина и може да се окаже съществена пречка за реализиране на плановете. Всички дни през седмицата ще са доста нервни и напрегнати.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Лош период за делови контакти

През тази седмица Скорпионите следва да действат самостоятелно за реализирането на целите си. В тази препоръка се включват всички предварителни действия и подробностите, които зависят от вас. Контактите, които възнамерявате да осъществите са под въпрос поради неочаквано възникнали обективни или субективни причини. Петък е напрегнат, а уикендът е с лош късмет. С изключение на благоприятния вторник, другите делнични дни са неприятни и нервни.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Нерви

За да реализират своя делова цел или финансово намерение, Стрелците ще изхабят много нерви и въпреки това положителния резултат не може да е сигурен. Предстоящият седемдневен период не носи финансова сигурност. Очертават се и доста затруднения при осъществяване и на деловите ангажименти в службата и извън нея. Петък и уикендът са абсолютно плодотворни. Понеделник и сряда са по-напрегнати, а вторник и четвъртък са чудесни.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Делови успех и здравословни проблеми

Като събития и разгръщане в зависимост от външни материални и други фактори седмицата е много добра. Проблемите на Козирозите са лични, като за голям процент от родените в знака те са здравословни. През тази седмица внимавайте да не станете жертва на контузии и нелепи наранявания. Петък и уикендът са плодотворни за целите ви. По-напрегнат е понеделник, но е успешен. Вторник е благодатен, а сряда и четвъртък ще бъдат по-нервни.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Ще се мобилизирате за успеха си

На външен вид и като реакции представителите на Водолей изглеждат активни и изразителни за деловата си реализация, но всъщност едва ли е така. Липсва ви опора, чрез която ще разполагате с възможност за стабилизация. Това е най-главното, с което следва да се сдобиете и едва тогава да разгърнете новите си планове. Събота ще е успешна, а липсата на активност в петък и неделя може да провали дните. Делниците са хубави. Ще се мобилизирате и ще успеете.

Седмичен хороскоп РИБИ

Доволни от постигнатото

Трудно може да бъде обяснено поведението на голяма част от Рибите през седмичния период. Разполагате със силен шанс за реализация на целите, което ще ви донесе добри печалби, но въпреки това голям процент от вас си служат с коварство и злосторни действия в сферите, в които присъстват. Коригирайте се преди да е станало късно. Петък и уикенда са благоприятни. Понеделник и вторник са чудесни, сряда ще е тежка и нервна. Четвъртък е благодатен.

 

Източник: За жената