Начало КЛЮКАРНИК Комплексите на мъжете според тяхната зодия (Част първа)

Комплексите на мъжете според тяхната зодия (Част първа)

328

Всеки мъж си има своите стрехове и съмнения, когато стане въпрос за секс. Често те зависят от зодията.

Виж кои са мъжките комплекси в зависимост от зодиакалния знак:

Овен – животът на представителите на тази зодия е борба за първото място, без значение дали става въпрос за личния или професионалния живот. Главната задача на Овена е да е най-отпред и да се доказва. Той обаче няма как да бъде идеален във всичко и това всички го виждат освен самия Овен. За него той е най-умният, най-красивият и т.н.

Как да излезеш от ситуацията?

Казвай му, че е най-красивият, най-умният, най-сексапилният и т.н. Не се притеснявай, че комплиментите ще му омръзнат, защото Овните наистина обичат да слушат колко са прекрасни.

Телец – за Телеца най-важното нещо в живота е да изкара много пари. Той не би ги похарчил за удоволствия, просто иска да знае, че ги има. Така че ако един ден нещо се случи и му трябват пари, да може да ги извади. Именно обаче този начин на мислене е източникът на всичките им психологически проблеми. Също така Телците не обичат изненадите, които не могат да променят.

Как да излезеш от ситуацията?

Сготви му нещо вкусно. Осигури му максимален комфорт, когато сте заедно и никога не му прави изненади. Така той ще бъде до теб завинаги. 

Близнаци – Близнаците нямат нужда от овации за интелекта и ерудицията си. Той знае, че е най-умният, но определено му липсват почит и уважение. Ако му покажеш, че не го уважаваш, той ще те залее с високопарни слова, затова по-добре си мълчи, слушай го и го гледай с възхищение.

Как да излезеш от ситуацията?

Кажи на висок глас, така че всички наоколо да чуят, че той е най-великият, твоята опора в живота и без него си загубена.
Рак – Неговият комплекс е страх и нерешителност. Раците са изключително предпазливи по природа и не обичат непремерените рискове. Много хора ги обвиняват в страх и нерешителност, а това е най-глупавото нещо, което могат да направят. Раците лесно се обиждат и скърбят, когато чуят лоши думи по свой адрес.

Как да излезеш от ситуацията?

Ако си го обидила, най-добре му се извини бързо и му кажи, че наистина съжаляваш за думите, които си казала. Ще има по-голям ефект, ако имаш сълзи в очите. Раците са емоционални и лесно се размекват, така че той със сигурност ще ти прости, а може и да поплаче заедно с теб.

Лъв – за разлика от Овена Лъвът няма да си дава зор да доказва, че е най-най, защото го мързи. Пък и не вижда смисъл да доказва нещо, което е очевидно. За него най-важното нещо е да държи властта и контрола. Със сигурност ще ядосаш представител на зодия Лъв, ако се усъмниш в сексуалната му привлекателност и харизма.
Как да излезеш от ситуацията?

С лъвовете е добре да се действа внимателно. Извини му се, кланяй се ниско и гледай смирено като пред царска особа.
Дева – определено Девите са големи хипохондрици. Ако дори му намекнеш, че не изглежда добре и че ти изглежда болен, той ще реши, че вече е на смъртен одър и не му остава много време.
Как да излезеш от ситуацията?

Ако наистина е болен, започни да му съчустваш и да се грижиш за него. Направи му пилешка супа, премери му температурата, направи му горещ чай и т.н. Така ще бъдеш мила и грижовна и той със сигурност ще оцени тези твои качества.