Начало КЛЮКАРНИК Не е завярване: Ето каква колосална сума харчи Мегз на месец

Не е завярване: Ето каква колосална сума харчи Мегз на месец

326

Мегз показа шикозно жилище още по време на участието си в „Черешката на тортата“

Тогава освен пот въпроса защо е посмяла да похаби скъпи щраусови яйца зрителите на кулинарното шоу се вълнуваха и как така за крехката си възраст Мегз е съумяла да си купи толкова скъп апартамент. Истината се оказа още по-учудваща.

Вместо да инвестира в собствен дом, като си закупи лукс имот, Мегз предпочита да хвърля пари на вятъра, като живее под наем. За комфорта, на който се радва обаче, младата дизайнерка плаща солидна сума всеки месец – отбелязва изданието.

Мегз нехае за критиките, които отнася, заради избора да харчи толкова много пари за наем – 4000 лв месечно. „Този скъп и лъскав живот е мой. Невинаги е било така. Затова съм толкова смела и дръзка в нещата, които правя, защото на мен никой не може да ми ги вземе“ – споделя Миглена.

По нейни изчисления тя харчи за лъскавия си живот по около 50 000 лева на месец. Всяка стотинка обаче си е изработила сама или поне така твърди. Неотдавна Мегз издаде и друга страна от характера си. Дизайнерката не се изживява като богаташка, макар да е изтъквала, че оборотът на фирмата й е повече от добър. „Аз може би съм от хората, които много рисково играят през цялото време. Постоянно залагам абсолютно всичко на карта“ – сподели Миглена.

 

Източник: За жената