Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп на Алена за 16-22 септември: Телец-Бъдете готови на компромиси, Водолей-Довършете...

Седмичен хороскоп на Алена за 16-22 септември: Телец-Бъдете готови на компромиси, Водолей-Довършете отдавна започнати разговори

447

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен Идва период, подходящ за довършване и изпипване в детайли на това, което вече сте започнали да реализирате, отколкото за стартиране на нови и мащабни проекти.

Фокусирайте се върху прецизността на действията си и качественото изпълнение на работата си. През идните 7 дни за вас ще бъде полезно да сте практични.

Телец За вас ще бъде изключително подходящо да се отдадете на творчески дейности и да се изявявате пред околните. Отделяйте време за любимите си занимания. Ако желаете да съхраните добрите отношения с партньора си, бъдете готови на компромиси от ваша страна. Отделете време за разходки сред природата.

Близнаци Подредете и разчистете вътрешния и външния си свят, за да освободите пространство за новото, което ще дойде в живота ви. През идната седмица бъдете много внимателни с информацията, която стига до вас, тъй като е възможно тя да не е надеждна и това да създаде объквания или да попаднете в нежелани от вас ситуации.

Рак Идните 7 дни не са подходящи за пътувания, за важни преговори и за подписване на договори. Периодът ще бъде изпълнен с повече напрежение, ето защо е добре да избягвате конфликтните ситуации и стреса. В любовните ви отношения не реагирайте крайно.

Лъв Даденият период няма да е подходящ за бизнес и за работа с финанси – възможно е да възникнат объквания и да станете обект на измама. В края на месеца вече ще имате зелена светлина, но продължавайте да проявявате по-голяма предпазливост, когато става въпрос за пари. Ако сте обвързани и държите на връзката си, проявете повече разбиране към потребностите на половинката си.

Дева През идната седмица ще бъдете особено активни и борбени, инициативни и самостоятелни. Дайте от себе си всичко, на което сте способни, освободете се от това, което ви дърпа назад. Само внимавайте да не влизате в конфликти с околните, той като е възможно да ги придизвикате с поведението си. Ако сте обвързани, във връзката ви ще се случи нещо неочаквано.

Везни Идната седмица ще е най-напрегната на работното ви място. Много добре проверявайте всяка информация, на която се доверявате. Внимавайте да не се въвлечете в скандали и интриги. Вашият стремеж към справедливост ще ви тласне към промяна, но ако тя се случи, ще е за добро.

Скорпион Добре би било, ако през идната седмица не се впускате в нови и мащабни проекти, а посветите времето си на качествената и добре изпипана, довършена докрай работа. Обръщайте внимание на детайлите. Моментът не е подходящ за рискови начинания. Имате шанс да изчистите остатъци от миналото.

Стрелец Идната седмица не е подходяща за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Избягвайте да се въвличате в конфликти с околните, както и в стресови ситуации. Чак в началото на октомври ще може да пристъпите към реализацията на нови идеи. Обърнете внимание на хората от приятелското си обкръжение.

Козирог Добре би било през дадения период да се движите повече, да предприемате кратки пътувания и активно да общувате с околните. Времето е подходящо за работа и за бизнес. За съжаление, в личен план нещата няма да вървят така гладко. Гледайте да не критикувате, защото само ще влошите положението.

Водолей Началото на дадения период е подходящо за довършване на отдавна започнати разговори. Може също да отделите време за спортни занимания и за йога, както и сравнително лесно да се освободите от всичко, което вече не допринася за развитието ви. Не вземайте обаче важни решения. Не давайте заеми.

Риби Ще придобиете увереност, която ще окаже положително въздействие върху професионалните ви успехи. Късметът ще бъде на ваша страна – пробвайте го в лотарийни игри. Вероятността да спечелите лесни пари е голяма, но внимавайте как ще ги похарчите. Отделяйте време за приятни занимания.

 

 

Източник: За жената