Начало ВЕСТИ Страшна трагедия във „Фермата“! Смърт разтърси предаването

Страшна трагедия във „Фермата“! Смърт разтърси предаването

562

Страшна трагедия сполетя един от участниците във „Фермата“. Майката на философа Иван Сапунджиев почина внезапно, докато той е в шоуто. Кончината на възрастната жена била абсолютно неочаквана и фермерът не бил подготвен за лошата вест.

В епизода тази вечер Иван оплаква майка си абсолютно сам на брега на реката, без останалите фермери да разберат за страшната трагедия, която се е случила в живота му навън. Сапунджиев старателно отбиваше въпросите на разтревожените участници защо очите му са зачервени и им обясни, че сигурно има хрема или е от дима от огъня.

Философът предпочете да не казва на никого, за да не променя емоциите им и да не го съжаляват. И настоял той сам да съобщи на другие. Сапунджиев бил извикан от водещите и главният редактор Ники Николов в един от снимачните фургони и там научил, че майка му си е отишла.

„Не вярвахме, че ще се наложи да съобщаваме такива неща. Искам да ви кажа, че той го прие изключително мъжки“, потресен беше и водещият Иван, който също наскоро загуби собствения си баща си.