Начало КЛЮКАРНИК „Никоя жена не заслужава да се чувства така, както аз се почувствах“:...

„Никоя жена не заслужава да се чувства така, както аз се почувствах“: 30-годишната майка показва невероятната си трансформация

324

След ражда първото си дете, Рей Уилингъм от Мелбърн, която е 30-годишна получава  постродилна депресия и се бори с натрупаните преди раждането килограми. Тази борба продължава и през следващите години, но без особен успех.

Майката, която има три деца, пиела по литър диетична кола всекидневно, редовно хапвала и по цяла плодова торта на ден, а здравето ѝ не било сред приоритетите ѝ.

Вместо да се отдаде на обезсърчение обаче, тя решава да преразгледа начина си на живот и си поставя за целта да свали 25 кг. „Борех се със стреса и излишното тегло и аз просто се превърнах в човек с отрицателна нагласа“, споделя Рей и продължава: „Ядях каквото ми се яде, без да се замисля за здравето и теглото си. Кърмех и бях непрекъснато гладна“.

Рей, на която ѝ липсва енергия и започва се чувства все по-изтощена, решила да постави своето здраве сред приоритетите си и започва отново да ходи на фитнес. Храни се здравословно и балансирано.

Тя тренира и вкъщи, а резултатът скоро е налице – след шест месеца тя се разделя с 15 кг, чувства се и изпълнена с енергията. „След първите три месеца, вече се изградиха и навици и вече нямах никакви затруднения. Бях толкова мотивирана да загубя следващия килограм, включих и тичане, комбинирах фитнеса и силовите тренировки“, продължава разказа си Рей. Днес тя се чувства чудесно, след като се разделя с 25 кг, а външният ѝ вид е неузнаваем.