Начало КЛЮКАРНИК Стефан на Гала проговори за мегаскандала, който се разрази след появата му...

Стефан на Гала проговори за мегаскандала, който се разрази след появата му в дамското шоу

421

Стефан , мъжът до Гала , който има своя рубрика в предаването „ На кафе ” проговори за мегаскандала, който се разрази след появата му в дамското шоу. Според думите му любимата му не го е набутала в телевизията.

И за двамата било изненада когато шефовете го поканили.

Стефан Николов разказа, че се занимава с търговия. И никак не се дразни от факта, че е в сяната на своята половинка. Той смята, че никой не го е уреждал за ко водещ, но приел поканата. Която дошла два дни преди старта на новия сезон, предават от електронното издание blitz.bg.

Гаджето на Гала споделя, че му е доста трудно пред камерата. Усещането било сякаш го въртят на шиш. Ядосва се на тези хора, които нямат представа какво е да излезеш пред камера, но си позволяват да дават негативни оценки.

Господин Николов откровено призна, че не е харесвал бъдещата си половинка преди за се запознае с нея. Колкото до слуховете, че тя го е развела той споделя, че нама такова нещо. Нещата в семейството му не вървели добре и детето му не трябвало да става свидетел на неразбирателството между родителите.

Стефан сам признал на дъщеричката си Никол, че ще се раздели с майка й. Но винаги ще си остане неин баща. И ще има цялата любов на разделените си родители.

Колкото до отношенията си с Гала приятелят на блондинката твърди, че се разбират чудесно и живеят като истинско семейство.