Начало КЛЮКАРНИК Голяма трагедия сполетя Лили, погреба най- близкият си човек! (снимка)

Голяма трагедия сполетя Лили, погреба най- близкият си човек! (снимка)

401

Голяма трагедия сполетя Лили Иванова – преди дни на 80 години почина нейната сестра Магда, разбра HotArena

Тъжната вест сподели само пред „Таблоид” близък до примата. „Лили е съсипана след кончината на най-близката й родственица, за която полагаше неимоверни грижи”, отсече източникът ни.

Въпреки ужаса обаче Лили успяла да запази присъствие на духа и сама да организира погребението на сестра си.

По изричното желание на звездата церемонията е минала тайно и с присъствието само на шепа близки хора. Пак по нейна прищявка точният ден на кончината остана тайна. Каката, която е с три години по-възрастна от иконата на българската естрада, е погребана в частен траурен парк в София.

 

„Лили бе категорична, че не желае гробът на Магда да е в родния Кубрат, тъй като няма намерение на бие по 400 км, само за да запали свещ и положи свежи цветя пред последния дом на сестра си”, обясни запознатият с драмата. Засега не са ясни причините за кончината на Магда, споделиха от HotArena

В артсредите обаче се говори, че 80-годишната дама се е залежала в панелния си апартамент в столичния кв. „Банишора” след дълго боледуване. Поради това и в гилдията спекулират, че вероятно Магда си е отишла заради общо изтощение вследствие на болежките. Въпреки че Лили и Магда години наред не си говореха, смразени поради неуредени спорове за наследствени имоти, последните две петилетки двете отново се сближиха по сестрински.

 

Не е тайна, че софийското жилище на каката е личен подарък от примата. При все, че апартаментът не е в особено престижен квартал, по-голямата сестра отказвала да се премести в дом в някой от елитните райони. Като легенда се носи, че преди много години Лили сама издействала на сестра си софийско жителство и подслон. Каката много приличала на родственицата си, а и била с чепат характер като нея.

 

Източник: За жената