Начало КЛЮКАРНИК Марги Хранова с черен печат и няма право да стъпва в Америка....

Марги Хранова с черен печат и няма право да стъпва в Америка. Ето защо са я наредили така

358

Най-възрастната съквартирантка в новия сезон на „ВИП Брадър” Маргарита Хранова от години е в люта война с Лили Иванова.

Именно тази интрига смята да разкрие в Къщата певицата, която вече отпразнува 40-годишен юбилей на сцената, но на младини се е учила да пее именно от хитовете на доста по-възрастната си колежка.

В първите години на кариерата на Хранова младата певица била първа дружка с вече изгрялата звезда Лили Иванова .

Естрадната прима била много благосклонна към нея и дори й разрешавала, без да се сърди, да пее нейни песни, наставлявала я как се става голяма звезда.

Враждата им започнала с идването на демокрацията, след като притеснени от безпаричието, всички естрададжии започнали да се борят за частни участия, за да оцеляват. От този момент Лили започнала да завижда на Марги Хранова , която не се спирала от участия и концерти и един ден й позвънила с бесен тон по телефона. Изрично й забранила вече да изпълнява хитовете й и даже я заплашила със съд.

Войната им прераснала на още по-ожесточен фронт, след като Хранова получила писмо от американското посолство в София, че вече няма право да стъпва в САЩ. Певицата получила черен печат да пътува за Америка, след като колега я натопил: „Някой беше писал доноси, че съм правила концерти в САЩ. Поводът беше 3 март и изпях пред българската общност в Сиатъл някоя и друга песен. Това не бяха концерти, не бях и заработила кой знае какви велики пари. Пълни глупости.

Не че имам желание да ходя отново в Щатите, но това е ужасно непочтено, тъй като потърпевша не съм само аз, а и други мои колеги. Доколкото знам, на Тони Димитрова също са й сложили черен печат, пък и с Васко Найденов имаше нещо подобно”. Хранова твърди, че знае кой е подлият автор на тези доноси, но не може да назове името му, тъй като няма как да го докаже.

В бранша обаче всички се съмняват в Лили, която първа получила черен печат и вероятно след това от завист издала и другите си колеги, които като нея често пътували зад граница да заработят някой долар.

 

Източник: За жената