Начало КЛЮКАРНИК Димо Алексиев показа най- накрая приятелката си, която дълго време криеше от...

Димо Алексиев показа най- накрая приятелката си, която дълго време криеше от прожекторите. Ето я и нея (снимка)

348

Актьорът Димо Алексиев показа половинката си Анджела. От няколко години екранният д-р Генадиев от „Откраднат живот” е лудо влюбен в арменска фотографка, но двамата странят от обществения живот, научи HotArena.

Двойката бе спипана от папараци пред столична бензиностанция, откъдето си тръгнаха с голям лилав куфар.

Според някои предположения двамата са победители в игра със събиране на точки, а куфарът е подаръкът за тях, пише „България днес”.

Алексиев дойде в компанията на фотографката Анджела, която е с арменски корени.Впечатление направи малкия, скромен автомобил, който актьорът караше и в който едва успя да побере и новия си подарък. Въпреки че е сред най-желаните гости за различни събития и един от най-популярните актьори у нас, Димо Алексиев предпочита да стои далеч от прожекторите. Той пази в тайна и личния си живот, особено след раздялата с бившата си жена Ани. Двамата имаха дъщеричка, но се разделиха, след като той се събра с настоящата си половинка. Алексиев доста години преследваше красавицата, с която дори бяха в един курс в НАТФИЗ. Едва в четвърти курс актьорът най-накрая успя да задържи вниманието й, но след като се роди дъщеря им, отношенията между звездата от „Седем часа разлика” и половинката му се охладиха, а скоро след това той срещна красивата Анжела. „Не съм женен и това си е моя работа къде съм, с кого съм и какво правя. Да, вярно е, с Ана сме вече само в творчески и приятелски отношения, но не смятам, че това ви вълнува”, обясни преди време актьорът. Близки до двойката разкриват, че двамата с Анжела продължават да се гледат влюбено и да се държат като млади гаджета, макар да са заедно от 2 години. Той продължава да я обгрижва и да изпълнява всяко нейно желание, тъй като бил много влюбен, а и секси брюнетката му завъртяла главата. Арменката също се чувства доста добре с него и няма никакво намерение да се разделят.Анжела даже е успяла да се сближи с дъщеря му Лора, с което укрепила още повече позициите си в сърцето му.

 

Източник: За жената