Начало КЛЮКАРНИК На тези 4 зодии тази есен ще им се случи нещо невероятно:...

На тези 4 зодии тази есен ще им се случи нещо невероятно: Овен-Човек от миналото ще се върне в живота ви

367

Астролозите посочват, че тези зодии ще повярват отново, че любовта съществува, тъй като ще се влюбят до полуда.

Ето кои са щастливите зодии и какво да очакват през следващите няколко месеца:

Овен

Човек от миналото ви ще се върне в живота ви. Макар преди това да не сте изпитвали никога искри към този човек, сега това ще ви се случи. Всичко ново, което досега не сте познавали у този човек, ще ви накара да се влюбите до полуда в него.

Имайте предвид, че ще е необходимо да се потрудите за любовта му.

Близнаци

Двама човека ще се борят за вашето сърце. Увереността, която притежавате напоследък кара всички да полудяват по вас. Не е необходимо да търсите любовта, тъй като тя сама ще ви намери. Тя не само ще грабне сърцето ви и ще ви остави без дъх, а и ще ви накара да си спомните какво е взаимна любов.

Стрелец

Крайно време е да оцените по достойнство качествата, които притежавате. В живота ви ще се появи човек, който ще ви покаже колко сте безценни. Той не само ще се грижи за нуждите ви, а и ще ви покаже колко много означавате за него.

Козирог

Колкото и невероятно да ви звучи ваш близък приятел или колега, ще ви накара да се влюбите до полуда в него. Задават се позабравени трепети, невероятна първа целувка и още по-невероятна първа среща. Бъдете готови да поставите ново начало в живота си, пише Блиц.