Начало КЛЮКАРНИК Сватбата, за която ще се говори дълго! Приказката оживя за най- богатият...

Сватбата, за която ще се говори дълго! Приказката оживя за най- богатият арменец в света (много снимки)

447

От балдахина, съставен от стотици цветя, до огромната четириетажна торта – няма разход, който да е спестен, когато се жени синът на арменски милиардер.

 

Карен Карапетян и неговата булка – звездата на социалните медии Лилит, си размениха брачни обети през уикенда в Арменската апостолическа църква в Москва, преди да отпразнуват своя съюз с 200 гости в банкетната зала „Сафиса“ – едно от най-престижните места в руската столица.

 

Гостите се разхождаха под таван, покрит със стотици червени цветя, преди да се изправят пред фотографска стена с големи инициали „К“ и „Л“ в чест на булката и младоженеца. Екип от видеоператори и фотографи също е на разположение, за да заснеме всеки момент от празненствата, посочва Daily Mail.

Карен е най-малкият син на 52-годишния магнат Самвел Карапетян, смятан за най-богатия арменец в света, чието състояние от 4.6 млрд.

щатски долара го поставя на 32-о място в списъка на руските милиардери, съставян от Forbes.

Самвел, който живее в Москва, но идва от Армения, притежава компанията за недвижими имоти Ташир Груп, в чието портфолио има 33 търговски имота, 4 комплекса с офиси и 8 хотела в Русия. Междувременно звездата на социалните медии Лилил може да се похвали с повече от 11 000 последователи в Instagram, където споделя фотографии, демонстриращи нейния стил на живот.

Не е известно кога двойката се е срещнала, но първата им публична поява е на сватбата на по-големия брат на Карен – Саргис, през юни миналата година.

Смята се, че Самвел Карапетян е похарчил 2 млн. долара за церемонията, на която най-големият му син се венча за грузинката Саломе Кинтурашвили на същото място в Москва миналата година. На сватбата на най-малкия му син присъства елитът на Русия, в това число и членове на вътрешния кръг на президента Владимир Путин. Гостите забавляваха Ерос Рамацоти, Алла Пугачова и Вера Брежнева.

 

Източник: За жената