Начало КЛЮКАРНИК Сузанита с нова визия. Малката девойка смени отбора на блондинките (снимка)

Сузанита с нова визия. Малката девойка смени отбора на блондинките (снимка)

354

Макар да е звезда само от месец, претендираща, че не взима насериозно хейта, Сузанита не преглътна подигравателните коментари за своето чело и то се превърна в неин основен комплекс

Преследването на американската мечта за малката госпожица със сигурност е по-приоритетно от това да завърши средното си образование. Първите стъпки от постигането й вече са направени, а блондинката не спира да „надгражда“ всеки ден.

Вече ходи и на професионални фотосесии и досущ като останалите родни знаменитости изявява претенции в обработката на кадрите.

Досега се нагледахме на изгладени бръчки, на издължени фигури, на заличен целулит, изтъняло и скулесто лице, ама не бяхме чули някой да си смалява челото с Фотошоп! И това доживяхме!

Сузанита е поредната, която взе феновете си за канарчета. Но точно тях не успя да заблуди… Те забелязаха, че на професионалните си фотоси Сузи е с нормално теме, а помен от „летището“ няма.

Това сочи, че взима предвид подигравките на форумците и дори трудно ги преживява. Дори баща й я инструктира да не се комплексира от челото си, тъй като то било показател, че тя е добър човек… Но това изглежда не помогна.

 

Източник: За жената