Начало КЛЮКАРНИК Докато Михаела Филева изживява още раздялата си с Павел, той вече си...

Докато Михаела Филева изживява още раздялата си с Павел, той вече си хвана нова. Ето коя е тя (снимки)

368

Михаела Филева е бясна, че Павел толкова бързо я забрави и замени Че чаровната Михаела Филева и татуираният рапър Павел вече не са заедно не е тайна за никого. Причината за краяй на щастливата им любовна приказка, обаче, явно ще си остане между тях.

Няколко месеца след краха на отношенията им, Николов изглежда отново е намерил любовта или поне е увлечен сериозно по друга красавица, популярна в родните светски среди.

Ако приемем за чиста монета теорията, че Павел е изневерил на Михаела и затова са се разделили, то новата му задявка няма да ни изненада особено. Въпреки че го играе емоционален и романтичен, явно и той е със слаби ангели, както повечето мъже. След като Филева е научила за кръшването му, го е изгонила от общия им дом и изтрила всички общи снимки с него. Вместо да тъжи за грешката си и загубената любов, Николов бързо-бързо се впуснал в опасен флирт. Той се запознал със светската журналистка и носителка на короната Miss Top of the world Елизабет Методиева на едно светско събитие. Тя била водеща, а той – в ролята на изпълнител. Двамата много си допаднали от първата си среща. А след това последвали още няколко, които не били свързани с професионални ангажименти. И сега най-сочната светска клюка свързва Николов с красивата Бети Методиева! А в това няма нищо лошо. Все пак, и двамата са малди, красиви и свободни. Разбира се, кофти е за Филева, защото вижда нагледно колко е струвала за Павел, пише „ШОУ“. Доскоро той й се кълнеше в любов, а сега я замени бързо-бързо, хлътвайки по перфектните форми на миската. Николов и Методиева често могат да бъдат забелязани заедно на събития, но засега се държат просто като добри приятели. Само да не се засекат и с Михаела някъде, че ще стане голямо шоу!

 

Източник: За жената