Начало КЛЮКАРНИК Ето защо спряха Великолепният век: Кьосем и ще излъчат ли продължението на...

Ето защо спряха Великолепният век: Кьосем и ще излъчат ли продължението на сериала

564

Вчера вечерта bTV показа обявения от тях “ финал на сезона “ на “ Великолепният век: Кьосем „. Това обаче далеч не е развръзката на историческата сага.

Остават още четири едночасови епизода до края на първия сезон , които към този момент няма да бъдат излъчени.

„Всички серии, които продуцентът на „Великолепният век: Кьосем“ е предоставил, са излъчени!“, лаконични са от медията. Това тяхно оправдание обаче е меко казано нелогично, предвид факта, че последните минути от вчерашната серия са от средата на оригиналния 29-и епизод от общо на брой 30.

„Що за финал на такъв касов сериал е сцена, в която принц Мустафа иска вода?“, разгневени са феновете в социалните мрежи. Причина за прекъсването обаче не се посочва. Въпреки че „Кьосем“ бе най-гледаната тв програма това лято, bTV взе решение да стартира чисто нов турски сериал за есенния сезон. От тази вечер на мястото на суперпродукцията с Берен Саат се върти “ Сега и завинаги “ със звездата от “ Сезони на любовта “ Толгахан Сайъшман . Заглавието е в най-гледания и комерсиален жанр – драма, и ще се изправи в пряк рейтинг сблъсък с „Откраднат живот“ по NOVA.

За успокоение на феновете, „Великолепният век: Кьосем“ все пак ще продължи. bTV е закупила и втория сезон на сагата, който е и последен, с участието на любимката от “ Твоят мой живот “ Нургюл Йешилчай (нея ще видим като възрастната Кьосем ). Кога ще бъде позициониран той, наред с остатъка от първи сезон – предстои да разберем…

 

Източник: За жената