Начало КЛЮКАРНИК Ето по-голямата сестра на Сузанита-Нищо общо с нея!

Ето по-голямата сестра на Сузанита-Нищо общо с нея!

359

Малката дъщеря на Орхан Мурад предизвиква скандал след скандал. След като предизвика стотици коментари с песента си „Луцифер и Буда“, стана ясно че парчето всъщност е крадено.

Сузи обаче явно обича противоречията и харесва медийния си образ. Съвсем скоро предстои да излезе и песента й с фолкпевицата Андреа, а междувременно Сузи тръгна по участия в нощни заведения, въпреки че е само на 14-години.

Съвсем друго е ежедневието на по-голямата й сестра Александра, която живее и учи в Лондон. Алекс изучава мениджмънт на музикалната индустрия и събитията и по всичко личи, че не харесва особено изявите на Сузи.

 

„Орхан Мурад е човек, който държи на честта си. Той няма да направи никога нещо подобно. За жалост в България на почит е скандала и Сузи се подведе. Тя е едно объркано дете и не ми харесва това, което прави. Но щом сама е решила да се изявява медийно, ще си носи и сама отговорността и последиците. Песента й няма да я обсъждам. Аз съм много против пошлостта“, написа Александра в профила си в мрежата.

И заяви, че не разбира как може да има хора, които да вярват, че в едно семейство всички трябва да бъдат еднакви. Убедена е, че това не е така и се надява сестра й да върви по пътя си, но да не петни името на баща им.

„Да, татко ни често отсъстваше от дома ни, но това беше, за да се грижи за семейството, да го издържа. На това момиченце аз съм му сменяла памперсите, хранила съм я и съм се грижила за нея. Така че мога да я съдя, колкото искам. Не искам обаче другите да я обиждат. Разберете само, че нейните грешки са си нейни, не на някой друг“, допълни тя.

Алекс всъщност е доведена дъщеря на Орхан Мурад и е от предишен брак на съпругата му Шенай. Тя дори е причината двамата да се запознаят. Когато Алекс е малка поисква от майка й да я заведе на концерт на Орхан Мурад в Доспат. След края на изявата момиченцето иска автограф от певеца, получава го и кани любимеца си на своя рожден ден. Певецът приема поканата и така се запознава с любовта на живота си.    

 

Източник: За жената