Начало КЛЮКАРНИК Тези 6 зодии да се готвят за голямата любов догодина и заветното...

Тези 6 зодии да се готвят за голямата любов догодина и заветното „ДА“

393
Сподели

Любовта идва до края на тази година, а догодина – пръстен. Ето кои са зодиите, които ако все още нямат връзка, ще открият любовта и ще се сгодят до края на другата година.

Телец –

Любовта е необходимо да се заслужи.

От време на време поведението ви не говори точно това. Имате прекалено високи изисквания, прекалено лесно и бързо се цупите и който и човек да застане до вас, ще има трудности да ви разбира и да се съгласява с всичко това. С две думи – е необходимо да укротите характера си, за да дойде голямата любов. А ако вече е дошла, за да я запазите трябва да направите същото. След това ви очаква незабравима любовна приказка, на която да се насладите от тук… до края. Защото скоро ще дойде Голямата Любов, а в края на другата година може да ви чака не само годеж, но и сватба.

 

Близнаци

– Вярвайте повече в себе си и в качествата, които притежавате, за да задържите любовта си завинаги. Имате от всичко по много. Умни сте, красиви сте, имате хубава работа, различни интереси и добър характер, макар и понякога да сте трудни за разбиране. Любовта чака само да отворите сърцето си, за да ви докаже, че заслужавате цялата нежност на света. Обвързаните просто ще трябва да запазят спокойствието във връзката си, за да се сгодят след няколко месеца. Ще бъде незабравимо предложение за брак!

 

Лъв

– Вашата голяма любовна история започва скоро, а за някои от вас вече е започнала. И повярвайте ни, това ще бъде онази любов, която ще ви накара да забравите за всичко. Да се почувствате най-обичаните и най-желаните на света. Ще пътувате много, ще си имате собствен уютен дом и всичко ще върви по мед и масло. А когато една връзка е спокойна и щастлива, рано или късно идва и дългоочаквания годеж, който да ви докаже, че това е тя – най-важната връзка в живота.

 

Везни –

Вътрешно усещате, че човекът до вас е човекът ЗА вас. Доверете се на интуицията си и не чакайте повече. Бракът е за онези, които са сигурни в чувствата си, а вие дори не можете да си представите живота си един без друг. Време ви е! Отсрещната страна ще бъде истински изненадана, когато повдигнете въпроса или започнете да намеквате, че ви е време. Имате всички предпоставки да създадете едно здраво и щастливо семейство. Бъдете един до друг така, както сте били досега и всичко ще бъде наред. Очаква ви страхотен съвместен живот!

 

Стрелец –

Връзката ви е достатъчно силна и стабилна и човекът до вас вече е решил, че е време да прекарате остатъка от живота си заедно. Половинката ви наистина ви обича, за това е хубаво да разберете, че Съдбата не ви е срещнала случайно и тепърва хубавите моменти между вас предстоят. Началото на годината ще тръгне с малки колебания, които ще изчезнат в мига, в който започнете да правите нови планове за живота ви заедно. Имате най-хубавата връзка, която сте имали досега и това не е случайно. Когато човек срещне половинката си… всичко се променя.

 

Водолей –

Намерили сте своята половинка! Човекът, с когото се разбирате, усещате настроенията си и вярвате, че бихте могли да преминете през всичко, стига да сте един до друг. Понякога имате трудности в комуникацията и разбирателството, но любовта ви е толкова силна, че с времето ще потуши всички ненужни страсти и ще остави само тези, които са емоция и любов. Време ви е да сключите брак и да създадете семейство. И двамата искате деца, което може да се случи още през 2018 г.

 

Източник: За жената